2777
2789
جانم با منی؟؟؟

اره گلم...دقیقا ۲۲ خرداد شوهرم واریکوسل عمل کرد الان یه ماه میشه ک عمل کرده‌..دیدم تو هم تو تاپیکت گفتی شوهرت واریکوسل داره..میشه بگی منم امیدوار بشم؟وضعیتش قبل عمل چطور بود؟گرید چند؟تعداد و تحرک؟ببخشید اینهمه سوال پرسیدم همش تو نینی سایت میگردم اونایی شرایطشون مث منه  پیدا کنم‌..خودمن تنبلی تخمدان دارم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان ۵ماهه عمل کرده اینم جواب آخرین آزمایشش بعد عمله

عکسش مشخص نیس.خودت بگو عدداشو..قبل عمل تعداد و تحرک چقد بود بعدش چقد شد؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عکسش مشخص نیس.خودت بگو عدداشو..قبل عمل تعداد و تحرک چقد بود بعدش چقد شد؟

تحرکش شده ۵۶ و تعدادشون ۴۳میلیون قبل عمل کم بودن خیلی حالا دقیق یادم نیس چقد بودن مورفولوژیش بخصوص صفر بود

تحرکش شده ۵۶ و تعدادشون ۴۳میلیون قبل عمل کم بودن خیلی حالا دقیق یادم نیس چقد بودن مورفولوژیش بخصوص ص ...

چه قرصایی مصرف میکرد؟خودتم تنبلی داشتی؟

معلوم نیس باردار باشم عزیزم

انشالله ک هستی عزیزم😍