2821
2789
جانم با منی؟؟؟

اره گلم...دقیقا ۲۲ خرداد شوهرم واریکوسل عمل کرد الان یه ماه میشه ک عمل کرده‌..دیدم تو هم تو تاپیکت گفتی شوهرت واریکوسل داره..میشه بگی منم امیدوار بشم؟وضعیتش قبل عمل چطور بود؟گرید چند؟تعداد و تحرک؟ببخشید اینهمه سوال پرسیدم همش تو نینی سایت میگردم اونایی شرایطشون مث منه  پیدا کنم‌..خودمن تنبلی تخمدان دارم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم الان ۵ماهه عمل کرده اینم جواب آخرین آزمایشش بعد عمله

عکسش مشخص نیس.خودت بگو عدداشو..قبل عمل تعداد و تحرک چقد بود بعدش چقد شد؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عکسش مشخص نیس.خودت بگو عدداشو..قبل عمل تعداد و تحرک چقد بود بعدش چقد شد؟

تحرکش شده ۵۶ و تعدادشون ۴۳میلیون قبل عمل کم بودن خیلی حالا دقیق یادم نیس چقد بودن مورفولوژیش بخصوص صفر بود

تحرکش شده ۵۶ و تعدادشون ۴۳میلیون قبل عمل کم بودن خیلی حالا دقیق یادم نیس چقد بودن مورفولوژیش بخصوص ص ...

چه قرصایی مصرف میکرد؟خودتم تنبلی داشتی؟

معلوم نیس باردار باشم عزیزم

انشالله ک هستی عزیزم😍

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز