2777
2789
الهیه_ فرشته _جردن _آجودانیه اقدیسه _قیطریه_ سعادت آباد  کامرانیه _زعفرانیه_نیاوران_پاسداران ...

اگر شمس‌آباد بالاشهره تهرانپارسم هست😅😂

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بچه کجای مشهدی

منو میگی؟

فک کنم اشتباه ریپلای کردی

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بچه ها زیر پل مدیریت ی شهرک هست به اسم شهرک نیایش یا اسلام آباد خیلی جای بدیه؟خودم از کنارش تو اتوبان رد شدم اصلا به بالاشهر نمیخوره اون ی تیکه.ی نفرو می شناختم خونشون اونجا بود میخوام بدونم چ جور جاييه؟

اینا به ترتیبن؟؟

نه بابا، تهران هر منطقه‌ش خودش بالا و پایین داره، خیلی پیچیده است 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
تو که مشهدی اینارو میخوای چیکار؟!

حوصلم_سر_رفته😏#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
مثلا این پیروزی و جردن و اکباتان و اینا ک گفتن چی؟ چطورن؟ من نمیشناسم هیچی

شهره خودتونُ تصور کنن وسطش یه دایره بکش اون وسط میشه مرکزه شهر که معمولا بازار و مراکزه اداریُ یعنی بیشتر حالته کاری داره ولی در عینِ حال منطقه مسکونی ام هست که چون خیلی جاهاش طرحه و با ماشین نمیتونی بری یا جای پارک تقریبا پیدا نمیشه و ایراداش زیاده خلاصه

شمالِ شهر که مشخصه منطقه خوبیه سرسبزه خیابونا فروشگاه ها خونه ها ماشینا همه چی لوکسه

جنوب شهرم باز مشخصه معمولا بافتاشون قدیمیه و از لحاظ مالی خب پایینترن

شرق و غربم یکیه تقریبا ولی غرب چون به کرج نزدیکه و به کوه نزدیکتره از لحاظ سرسبزی و آب و هوا بهتره و بیشتر پیشرفت کرده 

البته توی همین غربم مثلا یه مناطقی هست مثل شهرک غرب با خونه های ویلایی که پا به پای شمال شهر پولدارن و خونه هاشون و کوچه خیابوناشون قشنگه

واااااااای چقدر تایپ کردم😂

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.