2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت بچه کجای مشهدی

منو میگی؟

فک کنم اشتباه ریپلای کردی

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بچه ها زیر پل مدیریت ی شهرک هست به اسم شهرک نیایش یا اسلام آباد خیلی جای بدیه؟خودم از کنارش تو اتوبان رد شدم اصلا به بالاشهر نمیخوره اون ی تیکه.ی نفرو می شناختم خونشون اونجا بود میخوام بدونم چ جور جاييه؟

اینا به ترتیبن؟؟

نه بابا، تهران هر منطقه‌ش خودش بالا و پایین داره، خیلی پیچیده است 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
تو که مشهدی اینارو میخوای چیکار؟!

حوصلم_سر_رفته😏#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
مثلا این پیروزی و جردن و اکباتان و اینا ک گفتن چی؟ چطورن؟ من نمیشناسم هیچی

شهره خودتونُ تصور کنن وسطش یه دایره بکش اون وسط میشه مرکزه شهر که معمولا بازار و مراکزه اداریُ یعنی بیشتر حالته کاری داره ولی در عینِ حال منطقه مسکونی ام هست که چون خیلی جاهاش طرحه و با ماشین نمیتونی بری یا جای پارک تقریبا پیدا نمیشه و ایراداش زیاده خلاصه

شمالِ شهر که مشخصه منطقه خوبیه سرسبزه خیابونا فروشگاه ها خونه ها ماشینا همه چی لوکسه

جنوب شهرم باز مشخصه معمولا بافتاشون قدیمیه و از لحاظ مالی خب پایینترن

شرق و غربم یکیه تقریبا ولی غرب چون به کرج نزدیکه و به کوه نزدیکتره از لحاظ سرسبزی و آب و هوا بهتره و بیشتر پیشرفت کرده 

البته توی همین غربم مثلا یه مناطقی هست مثل شهرک غرب با خونه های ویلایی که پا به پای شمال شهر پولدارن و خونه هاشون و کوچه خیابوناشون قشنگه

واااااااای چقدر تایپ کردم😂

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز