2777
2789
عنوان

تاییدیه تحصیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 17 پست
ویتامین ب خوردم یکم بهتر شد ولی هنوز ادامه داره الان انگار مورچه راه میره استرس بگیرم احساس میکنم بد ...

زندگی پر استرسی دارید؟مورد معاینه پزشک بودید که ویتامین ب براتون تجویز کردن یا خودتون از داروخانه گرفتید؟اگر پزشک بهتون اطمینان دادن مشکلی نیست خوب مشکلی نیست حس میکنم یکم از ام اس هراس داری منم داشتم راستش ولی خوب باید علائم زیادی داشتش ن فقط گزش پا بنظرم برا اطمینان قلبیتم ک شده برو پیش دکتری ک بهش اعتماد داری تا حرفش ارومت کنه و اگر لازم هست ازمایش دیگه ای بدی انجامش بدی هرچند میگی با ویتامین بی بهتری بنظرم مطلب درباره مهارتای برنامه ریزی و کنترل اضطراب و تحمل ابهام زیاد بخون این روزا تو شبکه های اجتماعی زیادن و واقعا میتونن مفید باشن تو کنترل استرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من تاییدیهدتحصیلی از دفتر پیشخوان فرستادم دانشگاه ازاد یزد حالا که میرم پیگیری با کد که داده میزنه تحویل شرکت م یزد داده شد دوروزه همین و زده

یعنی اونا کی میبرن دانشگاه ؟ بعدشم یه سوال دیگه من فقط ادرس دانشگاه و دادم نگفتم کدوم قسمت بره 

مشکل پیش میاد؟