2821
2789
سلام بچه ها همین الان عضو شدم میخواستم برم یه تاپیک دیگه دلم نیومد نگم.چون میتونستم بخاطر قوز قرنیه ...

با چ اصولی میکشین؟؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
چه رنگهایی داره؟ مثلا خاکستری یا سرمه ای داره؟ میشه ادرسشو بذارید راهم افتاد بگیرم از اونجا

سرمه ایشو ندیدم

من اینترنتی سفارش میدم

سرچ کنید تو ایتا یا تلگر ام کانالش پیدا میشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه شما بتونی کسی رو پیدا کنی سنگش رو براتون از مکه بیاره که عالیه 

اما اگه نشد نوع پاکستانیشو بگیرین 

یه سرمه سفید هست روش نوشته ترک عینک برا پاکستان آشنامون میگفت صبح تا شب تغییرش رو دیده ایشون جشمشون خیلی ضعیفه 

سلام بچه ها همین الان عضو شدم میخواستم برم یه تاپیک دیگه دلم نیومد نگم.چون میتونستم بخاطر قوز قرنیه ...

ببخشید شما بعد از چند وقت نتیجه گرفتید،آخه من یک ساله استفاده میکنم،احساس میکنم شماره چشمم بهتر شده،ولی چشم پزشکی رفتم،چشم پزشک تغییر ندید،ولی خودم حس میکنم چشمام بهتر شده و میخوام ادامه بدم،شما چه قدر استفاده کردید،منظورم چه مدت؟؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدید🙏🙏🙏🙏

عزیزم 

تو رو خدا بگو از کجا تهیه کنم که مطمئن باشم

چه مدت استفاده کردی که چشمتت بهتر شد؟

آستیگمات هم داشتی؟

من 8 سال پیش لیزیک کردم تازگی فهمیدم آستیگمات شده 

خیییییییلی غصه میخورم 😢

یعنی واقعا سرمه اثمد اثر داره؟؟؟؟

ببخشید شما بعد از چند وقت نتیجه گرفتید،آخه من یک ساله استفاده میکنم،احساس میکنم شماره چشمم بهتر شده، ...

سلام 

خانمی میشه بگی چه تغییری احساس کردی و بعد چند وقت از استفاده از سرمه ؟

اینکه میگن تاری دید را کم میکنه و نور چشم را زیاد میکنه شما احساس کردید؟

سلام  خانمی میشه بگی چه تغییری احساس کردی و بعد چند وقت از استفاده از سرمه ؟ اینکه میگن تاری ...

ببینید من الان یک ساله استفاده کردم.احساس میکنم چشمم بهتر شده،اما پیرو پیام قبلیم که دیدین، دکتر تغییری تو شماره عینک تشخیص نداد،یعنی همونی که شماره عینکم بود همون بود شماره چشمم.ولی خودم احساس میکنم کمی بهتر شده  و واسه همین دارم ادامه میدم.و البته چون شنیدم که خوب میکنه ولی تو استفاده طولانی و بلند مدت

ببینید من الان یک ساله استفاده کردم.احساس میکنم چشمم بهتر شده،اما پیرو پیام قبلیم که دیدین، دکتر تغی ...

مرسی گلم

شما سرمه کافوری هم استفاده میکنی یا فقط همون سرمه اثمد

بعد میشه بگی سرمه تون شبیه کدوم یکی از اون دو تا عکسه که میزارم؟🙏