2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصداق بارز پایمال شدن اینه ک من کارمند اداره نشدم.‌ولی یه بی سواد  ودزد و مدیر من گزاشتن ...منم ...

منم خیلی دیدم از این ناحقیا. چکار کنیم؟ چجوری بریم وقتی وابستگی عاطفی داریم تو این مملکت

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁

من ميدونم كوچك ترين حركت از دل شكستن تو ني ني سايت بگير تا بزرگترينش كه جنايات جهانيه همش مصداق گند زدن به انسانيت هست اما همه ميندازيم سر هم و هيچ كس تلاشي تو ميدان زندگيه خودش نميكنه و با فرافكني ازش فرار ميكنه اينم ميشه نتيجه اش كه هممون تو حالت مرضي و درموندگي هستيم

مگه چند نَفَر در جهان به حيوانات آزار مي رسونن؟ يعني آزار انسان ها به همنوعشون كمتره از آزار به حيوا ...

کسی که یه درخت رو دوست نداشته باشه نمینونه همنوعشم دوست داشته باشه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بیان جمله« به کسی مربوط نیست‌»

ما داریم باهم تو ی جامعه زندگی میکنیم فعلی ک از ما سربزنه خواه ناخواه روی اکثریت اثر داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
کجا میخوای بری بشین بابا همینجا جامون خوبه صبح تا شب میگیم میخندیم راحت والا

سه روز قطع کاربری بودم قبل عید اندازه کل عمرم به نی نی یار التماس کردم برگردونه

من رفتنی نیستم بابا

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
بیان جمله« به کسی مربوط نیست‌» ما داریم باهم تو ی جامعه زندگی میکنیم فعلی ک از ما سربزنه خواه ناخوا ...

فكر كنم به بيان ديگه عده اي براي توجيه اشتباهات و رها شدن از هر چارچوب اخلاقي مرز هاي كارهاي شخصي رو توسعه دادن و هر چه مي خواهند تو فضاي عمومي  انجام مي دن و همين جمله شما رو مي گن و امر شخصي محسوبش مي كنن

فكر كنم به بيان ديگه عده اي براي توجيه اشتباهات و رها شدن از هر چارچوب اخلاقي مرز هاي كارهاي شخصي رو ...

باورت میشه کامنتتو خوندم نفسم داشت بند میومد

نقطه ای ویرگولی چیزی بذار.

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم