2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 57 پست
سزویس بهداشتی یعنی چی؟ وان برقی که نمیخرم یه لگن ساده بچگانه و چیزای ریزه میزه کنارشو میخرم دیگه چی ...

سرویس بهداشتی توش شامپو بچه، روغن بدن بچه، لوسین بچه، گره باز کن موی بچه، شامپو بدن بچه، نرم کننده موی سر بچه، پودر بچه ...خلاصه از این چیزای لوس 

نه بابا وان برقی چیه؟ خواهر من ازاین وان ساده هاگرفت برای حمامش که وسایل ریز هم توش داشت،

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سرویس بهداشتی توش شامپو بچه، روغن بدن بچه، لوسین بچه، گره باز کن موی بچه، شامپو بدن بچه، نرم کننده م ...

اوخی نی نی کچل کلوچه گره باز کن مو میخاد چیکار  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

وای تو رو خدا از این سر همی پاپوش دارا نخر من شیش تا مامانم خرید ینی فقط هر کدومو ی بار پوشیدم یکیشم ک اصن نتونستم بپوشونم لای لباسا بود یادم رفته بود جوجم زود سایز عوض میکرد

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

۴دست لباس خریدم (زیردکمه.کلاه شورت آستین کوتاه وبلنددستکش رکابی)سایزصفرتاسه یه سرویس ۱۹تکه سایزصفرخریدم ودوتاپتویه کلاه داریه نرمینه .یه ست بیمارستان سایزصفرخریدم.یه سرویس حوله باتشک تعویض ودوتاحوله کوچیک ازاین ارزوناوشیردوش وتب سنج وگولزن وپستونک وپیش بندووکالسکه وکریروساک همه شدن ۲۸۰۰

من ضروری جات خریدم چرت وپرت نخریدم

چی خریدی من اصلا نمیدونم چی بخرم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

١ نكته راجع به سايز صفر بگم

من بچه ام موقع به دنيا اومدن، ٣٩٥٠ بود، راستش تا الان كه ٢ ماه و نيمشه و ٧ كيلو شده، تازه يه خورده داره بهش تنگ ميشه. و هنوزم شلواراى سايز ١ براش بلندن كه تا ميزنم. منم خيلى شنيدم كه سايز صفر نگيرين. واسه همين تمام لباساى مهمونيش ١ به بالا بود. بعد اون چند روز كه يه مهمونى پيش اومد يا مى خواستن بيان ديدنش، لباساش بزرگ و بد شكل بود تو تنش.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

رختخواب نوزاد چند دست لباس و زیرانداز نایلونی وسایل بهداشتی ‌حوله پشه بند پتوی سبک یا قنداق فرنگی اگه زمستون دنیا میاد واسه جا به جاییش و شیشه شیر و پستونک یه کمد لباس بالش شیردهی وسایل اولیه و ضروری هست وه وقتی متولد میشن بهش نیاز دارن مابقی ماههای اینده براشون مورد نیاز هست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

دختر من ۳ کیلو دنیا اومد و من‌لباسای سایز صفر رو تا ۱ ماهگی -۱.۵ ماهگی استفاده کردم

اصلا ست لباس و حوله ... نخریدم 

چون تابستون بدنیا اومد براش زیر دکمه ای های استین کوتاه خریدم و چند دست و چند تا سرهمی برای سایز صفر و سه ماه 

اصلا پیراهن و بلوز دامن نخریدم چون با توجه به تجربه دختر اولم تا زمانیکه بچه راه نیفته زیاد تو تن جالب نیست و بچه معذبه.

یه بشقاب یه قاشق چنگال

کالسه و کارسیت 

تخت استاندارد با نرده های بلند ( دختر اولم از بدو تولد تا ۴ سالگی توش خوابید)بالش تا یکسالگی نمی ذارم‌

شبشه شیر یدونه فقط و پستونک  نورزد هم خریدم که گرفت

یه شامپو و یه کرم بدن بچه

پوشک و وایپ و کرم سوختگی جای پوشک

یه وان‌حمام کوچولوی ساده با یه حوله کلاهدار 

چیز دیگه یادم بیاد همینجا کامل می کنم

مامانم اینارو خریده واس سیسمونیم . بقیشم خونه مامانمه چون قراره اونجا بمونم ی مدت (گهواره ساده . لباس سایز صفر . حوله . پتو . کریر . ) ی خورده خرت و پرت دیگ نزاشتم چیز اضافه بگیرن هم جاندارم هم مستاجرم 

من برای پسرم خیلی ات اشغال خریدم دلیلشم اصرار مامانم بود

خودم قسطی میخریدم ولی مامانم میگفت زشته فلان چیزم بخر

خلاصه که پدرم دراومد

اکثرشم بلا استفاده موند

بعد 12 سال برا دخترم

چند دست لباس خریدم که یکی دو تاش کوچیک بود بهتره اندازه کوچیک گرفته نشه چون ظرف یکی دو هفته بچه قد میکشه و میشه اوایل تا کرد لباسو

تو لباس تنگ خودش اذیت میشه

پوشک و ناخن گیر و تشک تعویض بچه وسایل بهداشتی

شامپو و صابون و لیف و حوله 

کهنه برا خشک کردن بچه

یه دست رختخواب

پتو دور پیچ،ساک

یکی دو تا جغجغه

گوش پاک کن

پستونک

شیشه شیر کوچیک

روغن بدن بچه

خلاصه کنم همینا هم کلی قیمتشون شد تو این گرونی

الانم دخترم یه سالشه و هر چیزی لازم باشه کم کم میخرم

مامانم اینارو خریده واس سیسمونیم . بقیشم خونه مامانمه چون قراره اونجا بمونم ی مدت (گهواره ساده . لبا ...

منکه هر چی صفر گرفته بودم موند رو دستم

تو بیمارستانم پرستار سایز 1 تنش کرده بود دخترمو دسته هاشم تا زده بود

دختر3.5 کیلو بود

سایز صفر فقط برا هفته اوله

چی خریدی من اصلا نمیدونم چی بخرم

مامانم کالسکه وروروعک ولباسای خونگی نوزاد و لباسهایی ک بافصلش مرتبطه تو نوزادی بپوشه مثلا بافت و لباس گرم کوچیک زیادگرفته چون چن روز دیه بدنیا میادوچن دست لباس مجلسی.شیشه شیردوتا ،سرویس شونه وبرسوناخونگیر،تخت وکمد ،عروسکواسباب بازی،قنداق فرنگی وپتوومتکا،دوچرخه ،سرویس پلاستیک

پدرم همه چیزم بود .....