fzei مدیر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1471 عنوان خواستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 24 پست چه سوالایی تو خواستگاری سنتی باید پرسیده بشه؟چیزای مهم چیه؟لطفن راهنمایی کنین دوستان 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃 1398/06/28 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_علی_آقا_95 عضویت: 1396/05/02 تعداد پست: 7954 وااای یاد خودم افتادم😂😂😂😂سنمعیارهاش برای ازدواج چیه؟ هدفش چیه از زندگی مشترک؟ میزاره درستو ادامه بدی؟ با شاغل بودن مشکل داره؟ اهل نماز و روضه هست؟ عقایدشم که به نظرم باید با شناخت بیشتر پی ببریکسی نمیاد بگه من خشکم یا اصلا مهم نیست واسم شهادتت مبارک سردار
مامان_علی_آقا_95 عضویت: 1396/05/02 تعداد پست: 7954 از نظره مالی بپرس یوقت خسیس نباشه اره طرفم برمیگرده خیلی رک میگه من خسیسم🙊اینا دیگه از شناخت بیشتر و رفت و امد بدست میاد شهادتت مبارک سردار
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20444 این دیگه خیلی ضایس پسره میگه واسه پولم منومیخوادامتحانش کنه باهاش بره بیرون ببینه خرج میکنه حتی یه ا ... ببین من کلاس مشاوره رفتماینا سوالاییه ک باید بپرسی Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20444 اره طرفم برمیگرده خیلی رک میگه من خسیسم🙊 اینا دیگه از شناخت بیشتر و رفت و امد بدست میاد از خانوادش بپرسینتحقیق کنیناینا سوالاییه ک باید پرسیده بشه Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
دخترشکلاتی عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 607 ببین من کلاس مشاوره رفتم اینا سوالاییه ک باید بپرسی خیلی چیزارولازم نیست بپرسی میتونی ببینی ولی شمابپرس ازش اونم فرارمیکنه
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20444 خیلی چیزارولازم نیست بپرسی میتونی ببینی ولی شمابپرس ازش اونم فرارمیکنه خب شما نپرس لیست سوالاییه ک میپرسن تو خاستگاریاستارتر سوال کرد منم جوابشو دادمممکنه اون اقا جلوی شما پول خرج کنه ولی پشت سر شما خسیس بازی دربیاره ! پس بهتره یکم غیرمستقیم درموردش سوال کنین یااز اطرافیانه دورش تحقیق کنینبا ادم خسیس کنار اومدن سخته Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1471 عقاید دین اهل نمازه یا ن اهل دوده یا ن رفیق بازه یا ن لطفا بپرس دل سنگ نباشه یوقت بعدا نزاره بر ... ممنونممممم🌹 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1471 خب شما نپرس لیست سوالاییه ک میپرسن تو خاستگاری استارتر سوال کرد منم جوابشو دادم ممکنه اون ا ... ممنون عزیزم🌹🌹🌹 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1471 عالی بود ممنووونم🌹🌹 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1471 تجربه نداشتم ولی چه چیزی باعث شده نیاز ب ازدواج کنی علت انتخاب من هدفای کوتاه مدتت هدفای بلند مد ... عالیییی🌹سپااااس 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃