کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
منک دارم خاستگاررر خیلییییی هم دارم همه هم میدونن بازم پز خاستگارو دختر ۱۳ ساله عروس کر ...
حالا تصور کن من که حتی یه خواستگارم ندارم دیگه چه وضعی دارم 😐
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
ببین حتی همون فلج مغزی هم منو نمی خواد که بیاد خواستگاری 😔
قشنگ میفهمم چی میگی فامیلای ماهم همین جوری بودن بعضیاشون؛ تاشوهر میکردن انگار قله اورستو فتح کردن ولی عزیزم خودتو ناراحت نکن فکرای الکیو منفی رو بریز از سرت بیرون اعتماد بنفستو ببر بالا خودتو رو دوست داشته باش؛ یه قانونی میگه اگه میخای دیگران دوست داشته باشن باید اول خودت خودتو دوست داشته باشی
به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد