2777
2789
من کار دکتر سهرابی خیلی تعریفشو شنیدم تو اندرزگو قیمتش به نسبت کارش عالی میگیره عزیزم ذکتر محمد رضا ...

مرسی عزیزم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهل ب بالا،من اول خواستم لمینت کنم گفتن نکن،دیگه کاموزیت کردم،شما چ لمینت چ کامپوزیت کنی نیاز ب مراق ...

آها من سفیدی دوس دارم حالا هرکدوم فقط به دندونام آسیب نرسه

والا تا پارسال ک چیزی بنام تراش نخوردن لمینت نبود وگرنه انجام میدادم منم یا دکترا بهم میگفتن، شاید ج ...

من یه ویدیو تو‌ سایت دیدم هیچ تراشی ندادن یه لایه نازک سرامیکی با یه ماده سفید چسبوند روش 

اون میشه کامپزبت دیگه

مگه کامپوزیت با ۱ موادی نمیسازن رو خودت دندون؟؟؟ 

ولی نوشته بود لمینیت ونیز

دکتر رضا افتخار آشتیانی خیلی خوبه لمینیت بدون تراشم انجام میده هر چندتا دندون که بخوای برات درست میکنه این مدلی نیست که اصرار کنه دندونای دیگه‎اتو هم لمینیت کنی مثل جاهای دیگه، یه کاری ام میکنه که نتیجه کار رو قبلش ببینی بعد تصمیم بگیری اسمش ماک آپ بود فکر کنم 

کلینیک دندانپزشکی دردیس عالیه من 8 تا از دندونامو اونجا کامپوزیت کردم الان هم تخمه میخورم هم ساندویچ 4 ساله دندونام آخ نگفته من که واقعا راضی هستم . اگر تهران هستی بهترین انتخابت همینه http://clinicdordis.com/

من لمینیت دندان انجام دادم یک سال پیش قیمتاش خیلی مناسب بود کارشونم خیلی تمیز و بدون نقص بود البته مطمعنا تا الان قیمتش افزایش پیدا کرده

من پیش دکتر شیرین مددی رفتم تا الانم که یه سال گذشته راضی بود

این تلفنشه عزیزم: 3212427

ببین بستگی به نوعی داره که انتخاب می کنی معمولا دیگه از واحدی 900 تا یک تومن شروع می به بالا

منم لمینیت دندان انجام دادم دو سال پیش، پیش دکتر شیرین مددی خیلی خیلی راضیم اصلا اعتماد به نفسم بالا رفته خیلی همه میگن کاش زودتر انجام میدادی

این شمارشه عزیزدلم: 3212427

من فک بالام رو لمینیت سرامیکی کردم خیلی خوب شده . دکترم احسان بی رنگ هستن که واقعا عالی کار میکنن هم از مواد هم طراحی لبخند . 

میخوام واسه عید دندونای پایین هم انجام بدم اگه وقت داشته باشه البته

شمارش رو میزارم برات 02126355227

دکتر سعید ساعدی رو یکی از دوستام معرفی کرد که قبلا پیشش برای لمینیت رفته بود. منم تصمیم گرفتم دندونای جلوییم رو لمینیت کنم چون چند سال بود که بخاطر زردی و بدشکل بودنشون اعتمادبه‌نفسم پایین اومده بود. حتما برو پیششون عزیزم