2789
عنوان

طب سوزنی

2986 بازدید | 19 پست

خانما کسی برای لاغری طب سوزنی انجام داده ؟؟نتیجش چطوریه؟؟؟من دیروز با یه خانمی هم صحبت شدم گفته که با طب سوزنی خیلی لاغر شدم من قبل اون چیزی درباره طب سوزنی نمیدونستم زدم گوگل دیدم خیلی انگار خوبه بنظر شماهم خوبه؟؟؟؟دکتر خوب تو تهران میشناسید برای طب سوزنی 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون ب بهترينشم نميتونم اعتماد كنم. قبلا با رژيم لاغر شدم پس بازم ميتونم😄

اتفاقا منم با رژیم لاغر شدم ولی دیگه اصلا نمیتونم اراده صفر شده انگار بدنم ضعیف شده 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اتفاقا منم با رژیم لاغر شدم ولی دیگه اصلا نمیتونم اراده صفر شده انگار بدنم ضعیف شده 

من دوباره ام شروع كردم 

مينويسم برات رژيممو 

ده روزه.

٧ كيلو كم كنم راضي راضيم😬😬

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
من دوباره ام شروع كردم  مينويسم برات رژيممو  ده روزه. ٧ كيلو كم كنم راضي راضيم😬😬

منم ۱۰ کیلو کم کنم راضی ام ولی ۱۰ روزه اصلا خوب نیستا چون فقط اب بدن از دست میره و بعد ۱۰ روز به سرعت وزنت برمیگرده حتی بیشتر از قبل

نه ميگم دو روزه شروع كردم😄😄😄 ي دو سه ماهي طول ميكشه😅

خب پس برا منم بفرس😁😁

طب سوزنی من اصفهان رفتم پیش دکتر برجیس و12 کیلو هم کم کردم توی گوگل سرچ کنید دکتر محمد برجیس سایتش م ...

گلم من شکم دارم با طب سوزنی شکم کوچیک میشه؟!

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
اااا منم رفتم پیش دکتر برجیس منم راضی بودم 

سوزنها رو به چربی شکم فرو میکنن؟؟عاقا یکی شفاف بگه برام مبهم خو😞

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁