2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت جنین در ماه های اول

| مشاهده متن کامل بحث + 35347 بازدید | 169 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب یه خانومی میگفت اگه موقع بلند شدن اول دستتونو بزارین بلند شین بچه پسره

اگه اول پا یا باسنتونو بزارین دختره

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
 ن عزیزم البته صحت نداره هرکی یه علائمی داره اما شیرینی جات دختره تو نت سرچ‌کن ولی من قبول ن ...

برا منم سره پسرم تا ۹ ماه دکتر گفت دختره سونو هر مدلش رفتم گفتن دختره رفتم برگ بستری بگیرم برا آخرین بار دکتر نوشت برا سونو رفتم گفتن پسره یعنی تو بیمارستان میفهمیدم فک میکردم عوض کردن بچه رو

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒
زن داداش من کلا ترشی جات میخورد بچشم دختر شد

من اطرافم باز دیدم هر کی ترشیجات دوس داره پسره

البته صحت علمی نداره

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
منم خیلی میخورم..دیگه‌چ علائمی داشتی عزیزم؟

بالا یکی دو موردشو گفتم مثلا تو نت نوشته اگه پاها گر بگیره بچه دختره ولی مال من ب شدت گر میگرفت طوری ک پاهامو میذاشتم توتشت اب سرد و بچم پسره

خدایا گاهی نگاهی...
دیشب یه خانومی میگفت اگه موقع بلند شدن اول دستتونو بزارین بلند شین بچه پسره اگه اول پا یا باسنتونو ...

دقيقا براي منم همينطوري بوده و درست بوده

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
من اطرافم باز دیدم هر کی ترشیجات دوس داره پسره البته صحت علمی نداره

نه فرقی نمیکنه اصلا من هم ترش میخورم هم شیرین دوغ اصلا نمیخوردم شور میکنم میخورم شیرین هم میخورم 

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒
بالا یکی دو موردشو گفتم مثلا تو نت نوشته اگه پاها گر بگیره بچه دختره ولی مال من ب شدت گر میگرفت طوری ...

شما هفته چند هستيد؟

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻