2777
2789
عنوان

زلزله اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 34 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اذیتمون نکن.هیجان نداره والا

من خیلی یه جوری ام.. عاشق هیجانات بعد زلزله ام .همه فرار میکن. هرکی ی جا میره..

عاشق اینم شب سر سفره برق بره.. واااااای نمیدونی چه قد خوشم میاد.. یه چیزایی خوشم میاد.اگه بگم فرار میکنی.. 

من خیلی یه جوری ام.. عاشق هیجانات بعد زلزله ام .همه فرار میکن. هرکی ی جا میره..  عاشق اینم شب ...

همچنین من از آژیر قرمز خوشم میاد برق بره خوشم میاد بانکی که توشم رو دزد بزنه خوشم میاد

با همه صمیمی نیستم           تو بزار پای غرورم .          من میزارم پای شعورم
همچنین من از آژیر قرمز خوشم میاد برق بره خوشم میاد بانکی که توشم رو دزد بزنه خوشم میاد

اره ای گفتی دزد بیاد توو بانک، هیجانات و فانتزیات باحاله.. ادمای متفاوتی هستیم..

از بوی گازو بنزین و رنگ خوشت میاد؟

بد بختیمم اینجاست هرچی میشه مغزم اولین دستوری که میده اینکه بیخیال زندگی تو دیگه مردی 

مثلا یبار میون گل رس و سیل رود خونه گیر کردیم گوشی آنتن نمیداد هوا هم به شدت سرد بود تو کوهستان بودیم انگشتای پا و دست همگی بیحس بودن مغزم دستور داد بخوابم زیر یه درختی با سنگ وصیت کنم روش آخه مگه داریم😵

اره ای گفتی دزد بیاد توو بانک، هیجانات و فانتزیات باحاله.. ادمای متفاوتی هستیم.. از بوی گازو بنزین ...

عاشقشونم

مگه میشه

آره دیگه شده متاسفانه فک کن من نصفه شبی با حس کردن زلزله پاشم بعد از پایین اومدن از سی تا پله بدون شال و بایک لباس خونگی آستین کوتاه برم بیرون😐