2777
2789
عنوان

کوتاه کنم؟؟؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 67 پست
اخ اخ تو چقدمنو درک میکنی گره میخوره دیگه بازنمیشه ک😑حتماکوتاه میکنم😁

به نظرم قبل زاییدن برو حداقل آرایشگاه یک مدل خوشکل تا گردنت برات بزنه در حدی که با کلیپس یا کش مو جمع بشه چون اونم گاهی نمیشه تحمل کرد. شش ماهه اولم موهات میریزه اما بعد کامل در میاد

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
به نظرم قبل زاییدن برو حداقل آرایشگاه یک مدل خوشکل تا گردنت برات بزنه در حدی که با کلیپس یا کش مو جم ...

اره حتما میرم تاشونم میزنم ک بسته بشه مرسی از راهنماییت عزیزم ❤

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂دلبریو بستم گذاشتم رو طاقچه موی ی متریو از گلوش میکشید بیرون دیگم غذا نمیخورد😫😂😂☝️☝️

خخخخخ میگفتی وایساااا شکار کنیم بعد قلابوو بکش بیرکن😂😂😂😂

سنگ شانس من ... سنگ توالته😒

اگه کوتاه نکنی بعد زایمان تو شیر دهی که ریزش م میگیری خیلی افسردگی میگیری که موهات میریزه ولی موی کوتاه خیلی به چشم نمیاد که ریخته و ناراحتت نمیکنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خخخخخ میگفتی وایساااا شکار کنیم بعد قلابوو بکش بیرکن😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
اگه کوتاه نکنی بعد زایمان تو شیر دهی که ریزش م میگیری خیلی افسردگی میگیری که موهات میریزه ولی موی کو ...

اره موافقم منم رو ریزش خیلی حساسم هزارتا دکتررفتم دفه قبل این دفه سکته رومیزنم

اره موافقم منم رو ریزش خیلی حساسم هزارتا دکتررفتم دفه قبل این دفه سکته رومیزنم

آره مو که بلند باشه وقتی میریزه خیلی به چشم میاد مثلا میبینی یه مشت مو ریخته پایین ولی وقتی کوتاهه همون یه مشت حجمش کمتر میشه یعنی میبینی نصف مشت مو ریخته پایین ناخودآگاه کمتر غصه میخوری چون فکر میکنی کمتر ریخته دراصل ضمیر ناخودآگاهت گول میزنی با این کار و افسردگی نمیگیری

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
آره مو که بلند باشه وقتی میریزه خیلی به چشم میاد مثلا میبینی یه مشت مو ریخته پایین ولی وقتی کوتاهه ه ...

اره دیگه سری قبل موهام دسته ای جامیموند😑😑