2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 70 پست
نمیدونم حتما لیاقتشو نداشتم هرجور بود افتاد شاید مشکل داشتمو نمیدونم به دکتر اینا رو گفتم گفت نباید اینکارارو میکردی حتی از کفش پاشنه بلندم منعم کرده بودو من میپوشیدم اخه زمانیم که رفتم اولین بار بهم گفت حتی جارو برقی رو زمین نکش چون ممکنه سقط شه
صدای قلبشو بشنوم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیلوفر جون من که 17 پری بودم باید از 27 برم برای اقدام چون ماه قبل 3و5 و7 ترشح به صورت سفیده تخم مرغ داشتم یعنی بعد از این 3روز تخمک کذاری اتفاق میفته یا قبل راستی روش نزدیکی هم مهمه نظرت درمورد جوش شیرین چی
خدایا خودت کمک کن
افراه جون جوش شیرین باعث میشه باردار نشی یا جنین ناقص بشه اصلا استفاده نکن مخصوصا اگه بچه اولته اگه اون روزا ترشح داشتی شاید همون روزا تخمک گذاری داشتی اون روزا هم اقدام کن چون بعضیا مثل خواهر خودم 3روز بعد پریودی تخمک گذاری داشت ولی کلا طبیعیش اینه که از 27 اقدام کنی تا 8 روز اما اون روزا رو هم از دست نده
صدای قلبشو بشنوم)
سلام گلبرگ جون از پله ها خیلی بالا پایین میرفتم چیزای سنگین بلند کردم کلن ورجه وروجه زیاد داشتم نمیدونستم باردارم یه س ک س پر از فضولی داشتیم که خونریزی کردم غش کردم
صدای قلبشو بشنوم)