2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ وقت از نیمرخ بینی نمیشه تشخیص داد کار دکتر خوبه یا بد چون تو نیمرخ پهنی  استخون بالای بینی و تقارن سوراخ ها و پره ها مشخص نمیشه بعد دکتر کارهای بدش رو که تو پیجش نمیزاره بهترین کارها ش رو میزاره تو پیجش

میخوایی عمل کنی عزیزم؟

همه همش بهم میگن بینیت خوبه ولی قلبا دوست دارم عمل کنم

الان ک‌باردارم اما خیلی دلم میخواد عمل کنم

همسرم میگه من تورو با این بینی دیدم پسندیدم بینیت خیلی جم و جوره اگه عمل کنی خوب نشه چی؟

اینو ک میگه منو میترسونه اگه خوب نشه خیلی برام بد میشه

البته قبل از عمل هم واقعا مشكل خاصي نداشته ولي بعد از عمل خيلي شيك تر شده بينيت

تو عکس مشخص نیست ولی سوراخ بینیم نامتقارن بود یکی نبود انحرافم داشت دقت که میکردی حالت کجی داشت

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
هیچ وقت از نیمرخ بینی نمیشه تشخیص داد کار دکتر خوبه یا بد چون تو نیمرخ پهنی  استخون بالای بینی ...

آخه من هر چی تو پیج دکترای شهر خودم گشتم هیچ کدوم دماغ استخونیو این جوری در نیاورده بود همشون نهایت غوز برمیدارن و یکم سربینی بالا میدن 

آخه من هر چی تو پیج دکترای شهر خودم گشتم هیچ کدوم دماغ استخونیو این جوری در نیاورده بود همشون نهایت ...

من که اصلا فکر نمیکنم این دو تا عکس مال یکنفر باشه خودت هم یه کم دقت کن کلا فرم چونه و لب و صورت عوض شده مگر اینکه تزریق هم کرده باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز