2821
2789

نمیدونم چی بگم حرفای الکی فایده نداره منم زیاد حالم خوش نیس ولی با همه وجودم توکل کردم به خدا

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من‌جدا نشدم..۱۷ سالمه من خیلی مذهبی بودم اومد پی ویم برا اینک قران ازم بگیره...pdfمیخاست باهم حرف میزدیم...دردو دل میکرد ی‌کماه ک گذشت گفتم تمومش کنیم نمیخام وابسته شم گفت ن وابستت شدم دوستت دارم و موندم نت نستم دلشو بشکنم

تنهایی خیلی بده

میدونم خواهر منم شهریارم 23 سالمه شاید دلت نخاد با بچه تر از خودت دوست شی

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

خیلی درکش میکردم..مشکل تو زندگیم زیاده افسرده بودم اون با حرفاش بهم قوت قلب  میداد خیلی درکم میکرد خیلی خوب بود ولی نتونستیم باهم ادامه بدیم چون اونم ۱۷ سالش بود دوماه ازم کوچیکتر بود

میدونم خواهر منم شهریارم 23 سالمه شاید دلت نخاد با بچه تر از خودت دوست شی

ای بابا،احساس میکنم تو یه بیابون گیر کردم که از هر‌طرف نگاه میکنم تنهام

خیلی درکش میکردم..مشکل تو زندگیم زیاده افسرده بودم اون با حرفاش بهم قوت قلب  میداد خیلی درکم می ...

شماها خیلی جا دارید هنوز،من که دیگه دارم نابود میشم

چند روز دیگه میخوام برم پیش روان پزشک،دعا کنید برام زود خوب شم 

نماز بخون و پیاده روی کن این دوتا خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت..حتما برات دعا میکنم چون خیلی میفهممت میدونم حالت چجوریه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز