2777
2789

از پارسال یعنی از سن 22 سالگی تصمیم گرفتم برم سراغ علایقم رفتم اموزشگاه خیاطی ثبت نام کردم واسه گرفتن مدرک دیپلم خیاطی(خودم دیپلم تجربی دارم)....اولش خواستم فقط از تو خونه نشستن در بیام بعد دیدم نه، استعدادشو دارم پس ادامه بدم اول کاری چرخ خیاطی خریدم و دوره های مانتو و شب عروس ثبت نام کردم و فعلا چون بچم کوچیکه تا سه سال دیگه قصد لباس دوختن واسه عموم ندارم و نمیخوام خیاط کوچه محله ای بشم میخوام اگه خدا بخواد ادامه بدم و مربی بشم..

یه مدت که قلقل کارارو تا حدی یاد گرفتم و چون هفته ای دوروز اموزشگام واسه روزای دیگه دیدم نمیتونم تو خونه بشینم رفتم رشته ی مورد علاقم طراحی لباس و مد ثبت نام کردم چون مدرک دانشگاهی ندارم اصلا و میخواستم رشته و کارم مرتبط باشن بهم و ادامه بدم تا اخرش....

جدیدا فقط دوست دارم پیشرفت کنم از اینکه بیکار تو خونه بشینم احساس بی خاصیتی میکنم(بلانسبت خانومهای گل خونه دار) چون هم سنم زیاد نیست هم استعداد و وقتشو داشتم بنظرم دیر کردم ولی شوهرم میگه ماهی رو هروقت از اب بگیری تازست...همین الان از ته دلتون واسم دعا کنین موفق شم و یه صلوات بفرستین...بعدش لایک کنید تا بدونم و هرکی لایک کرد منم برای حاجت دلش صلوات میفرستم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

فدات عزیز دلم منم واست فرستادم😍

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.