2777
2789
عنوان

باور کنین من یه چیزیم هست

106 بازدید | 11 پست

این دومین باره تاپیک میزنم

مدتیه نامزدم و میگن لوسم

نامزدم مرد خوبیه حواسش بهم هست باصداقت و درستکاره خیلی اخلاق ساده ای داره همه چیو میگه حتی بع ضررش باشه

فقط مشکلم اینه که من خیلی رمانتیکم و اون نه

من دوست دارم گاهی پیام عاشقانه بده یا ۲۴ ساعته ابراز علاقه کنه

نمیدونم چمه ولی حس میکنم محبتاش کافی نیس برام

اونم صبح میره شب میاد خسته میرسه جنازه میخابه

در حدی کمبود حس میکنم که میپرسم ازش مثلا من اگه من اینجوری بشم چیکار میکنی

میخام انقدر محبت کنه که جای سوال برام نباشه 

صبر کن فعلا نامزدین و تو هنوز تو رویاهای مجردیاتی

واقعیت زندگی ی چیزای دیگه اس همینکه خسته و کوفته برمیگرده شکرخدا کن

اهل کار و زندگیه و اهل دود و ولگردی و بیکاری و علفی و ولخرجی و چشم چرانی و دعوا و این چیزای منفی نیست

دیدی چقدر مردا میتونن صفات بد و منفی داشته باشن بعد تو نگران ابراز علاقه ای ان شاءالله اونم کم کم یاد میگیره ک ب نیازت توجه کنه ولی ببخشیدا همینکه نمیدونه چی میخوای و بلد نیست جای شکر داره چون سابقه اش خوبه و خانوما رو کامل نمیشنوسه این یعنی تو بردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از مردا محبت کردن و خوب یاد نگرفتن و بلد نیستن ابرازش کنن...سعی کن خودت شروع کننده باشی...نه اینکه مستقیما بگی چرا ب من محبت نمیکنی؟؟ نکنه دوسم نداری؟؟؟   خودت شروع کن از محبت های ملایم شروع کن..ممکنه اوایلم خیلی واکنش نشون نده ولی بعدا ب این محبتا عادت میکنه و خودشم پا ب پات میاد...مثلا وقتی ک سرکاره ی پیام عاشقانه بفرس براش...خیلی لوس نباشه(میدونی دیگ چطور)  اگ جوابتو نداد ناراحت نشی..چن وقت ی بار تکران کن اینکارو...یا خودت کلمات عاشقانه ب کار ببر..اونم یاد میگیره کم کم...یا اگ یه کاری برات میکنه ازش تشکر کن و علاقتو ابراز کن برای زحماتی ک برات میکشه..اونم یاد میگیره وقتی تو براش کاری میکنی ازت تشکر کنه همراه با محبت فراوان😉  (دلبریتو یکم بیشتررررش کن)😀😁   خیلیا ازین روش جواب گرفتنا..دیدم ک میگم..حتی بعد از ماه ها..ولی شدنیه

بعضی از مردا محبت کردن و خوب یاد نگرفتن و بلد نیستن ابرازش کنن...سعی کن خودت شروع کننده باشی...نه ای ...

هر وقت محبت میکنم اونم جواب میده

ولی مشکلم اینه که نمیخام من شروع کننده باشم میخام اون یهو مثلا یادم بیفته نه اینکه من بگم دوست دارم اونم بگه منم😐😂

چند روز پیش کلا کاریش نداشتم انقدر زنگ زد منت کشید  چون ۲ روز بود توجه نمیکرد بهم خسته میشد منم ...

محبت کردنو زوری نکن براش..بزا خودش بخاد..توهم بیخیال نشو چون دلت میخاد عاشقانه باشه رابطتون..اگ قیدشو بزنی زندگی بی روح و یکنواخت میشه برات...ولی همون کاری ک گفتمو بکن جواب میده

هر وقت محبت میکنم اونم جواب میده ولی مشکلم اینه که نمیخام من شروع کننده باشم میخام اون یهو مثلا یاد ...

خب هنو اول کاری عزیزم...ی مدت ک تو شروع کنی...کافیه یه روز نری سمتش...خودش پیام عاشقانه میده یا....

اگه میخای بفهمی این عشق یا وابستگی کافیه مقاله رایگان# زیر رو بخونی!!

http://gestyy.com/w4xGkJ