2777
2789
دفعه اول هردوشو ببین سعی کن اولین نفر بشینی برای امتحان توشهری

اره دقیقا منم اولین نفر نشستم

به جز رانندگی رفتار و طرز حرف  زدن و اینا هم مهمه

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک رو زدی یاد امتحان خالم افتادم برای بار دوم بود رفت سر امتحان داخل ماشین که نشست تا استارت زد  افسر گفت ردی پیاده شو اینم غر غر که چرا من که هنوز شروع نکردم افسرم گفت  اول در رو ببند بعد شروع کن نگو وقتی نشسته پشت فرمون در رو همینطور باز گزاشته بوده

خوش به حالت ، من خیلی استرس دارم همه فامیل میگن گواهینامه گرفتی ،    

استرس چرا؟؟؟

طبیعیه یکم هول شی اما ببین اگه نفر اول بشینی بهتره

نفرات بعدی که بشینی همش سعی میکنی خطای بقیه رو نکنی بدتر میشه

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
دست خودشونو پرونده ها ، خودشون صدا میکنن 

نه دیگه ۴ نفرو صدا میزنه که الان نوبته شماهاس

تو صدات زد سریع برو بشین پشت فرمون 

نمیگه که فلانی تو اول بشین، فقط اسمهایی که نوبتشونه رو‌میگه

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
استرس نداشتی ؟

اولش که رفتم از استرس داشتم میمردم

یه عالمه ادم اونجا بود منم رفتم پشت درخت تا یکم جمعیت کم بشه

میگفتم صد درصد رد میشم

بعد همه رفتن فقط هشت نفر مونده بودیم یهو بابام اومد دستمو گرفت برد اولین نفر نشوندم پشت فرمون گفت برو دیگه ظهر شد😁

همین که اقاهه اومد نشست و گفت راه بیفت همه استرسم یهو رفت بعد یادم هم نبود دارم امتحان میدم

دو جا هم راهنما نزدم خندیدم گفتم وای ببخشید یادم رفت 

کلی هم حرف میزدم 

یهو گفت قبولی هول شدم اومدم پیاده شم عقب عقب رفتم تو خیابون پامو گذاشتم رو کیفم نزدیک بود ماشین بزنه بهم باز بابام اومد جمعم کرد 😓 

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

نه دیگه ۴ نفرو صدا میزنه که الان نوبته شماهاس تو صدات زد سریع برو بشین پشت فرمون  نمیگه که فل ...

یکبار اول نشستم ، نمیدونم چرا هول میشم ، خودم تنها رانندگی کنم مشکلی  نداره نمیدونم برای امتحان چرا هول میشم .

یکبار اول نشستم ، نمیدونم چرا هول میشم ، خودم تنها رانندگی کنم مشکلی  نداره نمیدونم برای امتحان ...

سخته ها اما میشه روی خودت کار کن

اونی که کنارت نشسته هم یه آدمه مثل بقیه آدما

اصلا فکرکن نیست

سخته ها اما میشه روی خودت کار کن اونی که کنارت نشسته هم یه آدمه مثل بقیه آدما اصلا فکرکن نیست

خداکنه دوشنبه قبول بشم دیگه 

حالا همه پیگیر گواهینامه منن ، ای بابا

خداکنه دوشنبه قبول بشم دیگه  حالا همه پیگیر گواهینامه منن ، ای بابا

ان شاالله قبولی

بیا همینجا خبر خوششو بده