2777
2789

من استادشم

تهچینام معروفه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرغ پخته رو خرد کن.

برنج رو آبکش کن.

زرشک رو مثل مدل زرشک پلو آماده کن.

بعد ماست و زعفران آب شده و تخم مرغ رو قاطی کن با نمک و اگه خواستی کمی فلفل سیاه و برنج رو بریز توش مخلوط کن.

روغن رو بذار داغ بشه. یه لایه برنج رو که با موادت قاطی شده بریز. بینش مرغ و زرشک رو مخلوط کن بریز و دوباره روش همون برنج رو اضافه کن.

عزیز دلم ...برنج ایرانی رو بجوشونون..مثلا چهار پیمانه ...

بعدش یه ظرف بزرگ ماست چکیده ...چهارتاتخم مرغ سه تاش بدون سفیده یکیش باسفیده..یه استکان زعفرون...

یه قاشق چای خوری گلاب...بریز...همرو مخلوط کن توش یه قالب کره و کمی روغن هم بریز...

دراخر کف ظرفت رو چرب کن مواد ته چین روبریز لابلاش هم خلال پسته و زرشک و اگه دلت خواست گردو ...بامرغ یا گوشت ..بعد هم لایه آخر...و بعد ..فویل بکش روش بذار تو فر..

توپلو پز هم میشه..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

برنجت ایرانی باشه درجه یک

مرغ رو که فیله شده تیکه تیکه کن تیکه های انگشتی. بعد چن تا پیاز میکس کن و بریز رو مرغ هات نمک بریز و در ماهیتابه رو ببند و بزار مرغ با آب پیاز ذره ذره بپزه...ذره ای اب اضافه نکن

بعد که آب پیاز تموم شد روغن بریز و بزار پیاز و مرغ یه تفتی بخورن اگه دوس داشتی میتونی مرغاتو در بیاری ریش ریش کنی و بزاری پیازها طلایی تر شن و باز مرغ ها رو بهشون اضافه کنی...بعد وقتی کارت تموم شد هل آسیاب شده به همراه دارچین و فلفل سیاه تازه ساییده اضافه می کنی به مرغ و زرشکت رو که از قبل خیسوندی با پودر نبات اضافه میکنی و کمی آب میریزی و میزاری مزه‌ها به خورد هم برن

بعد من بادمجون سرخ شده هم به تهچین میزنم مزه بهشت میگیره

حالا که برنجت رو به صورت کته(نه آبکش) کمی پخته تر درست کردی میری سراغ سس تخم مرغیش. من چشمی میریزم بستگی به تعداد نفرات و پیمونه های برنجت داره برای دو پیمونه برنج یه تخم مرغ کامل رو با زعفرون هل پودری و فلفل سیاه میزنی تا بوی زحمش بره(پودر زعفرون بدون اضافه کردن آب) بعد ماست رو اضافه میکنی(ترجیهن چکیده موسیر و کمی ترش مزه) به همراه نمک و روغن(ترجیهن کره یا روغن معطر مثلا حیوانی) و هم میزنی و میچشی ببینی نمکش چجوره اگه خوب بود برنجو اضافه می کنی و مخلوط میکنی

بعد کف قابلمه نسوز نصف مواد برنجت و میریزی روش بادمجون میچینی و بعد مرغ و زرشک و بعد دوباره برنج در آخر هم حسابی با پشت قاشق تهچینو فشار میدی(این مرحله بی نهایت مهمه واسه اینکه تهچینت وا نره) و دمکنی میزاری و میزاری رو شعله گاز...چند دقیفه بعد میری بهش سرمیزینی به این صورت که دست مرطوب میزنی کنار قابلمه اگه صدای چیزداد شعله پخش کن میزاری و اجازه میدی حدود دو ساعت رو گاز باشه.

نوش جان

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
میشه برام توضیح بدی گلی

عزیزم گفتم با همه فنونش برو بخون