2777
2789
عنوان

قربانی کردن برای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 5135 بازدید | 20 پست
ما هنوز واسه بچه هامون عقیقه نکردیم ... واجب که نیسته؟؟؟

اتفاقا واجبه! تازه اگه بچه بزرگ شد و پدر مادر عقیقه اش نکرده باشن خودش باید به نیت عقیقه کردن خودش گوسفند بخره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا واجبه! تازه اگه بچه بزرگ شد و پدر مادر عقیقه اش نکرده باشن خودش باید به نیت عقیقه کردن خودش گ ...

ما هشتمون گرو نه مونه.....

گوسفندی الان کمتر از ی تومن نیه ...خدا ببخشه ایشا الله

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
ما هشتمون گرو نه مونه..... گوسفندی الان کمتر از ی تومن نیه ...خدا ببخشه ایشا الله

حکم نیس که همین الان بدی! خداروزی رسونه ان شاءالله برسونه و عقیقه کنین هرچند، چن سال آینده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خب چیکار کنم دقیقا؟اصلا عقیقه نشنیده بودم

از اینترنت یا مفاتیح نگا کن

گوسفند رو ب نیت بچه میگیرین ذبح میکنین البته دعای خاصی داره بعدهم یا بصورت غذا یا خام بین اقوامو تیازمندا توزیع میکنین فقط پدرمادر بچه نباید بخورن از اون گوشت 

من دخترم ی ماهه میشد عقیقه ش کردیم سنت پیامبر خیلیم ثواب داره

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
اتفاقا واجبه! تازه اگه بچه بزرگ شد و پدر مادر عقیقه اش نکرده باشن خودش باید به نیت عقیقه کردن خودش گ ...

واجب نیست مستحبه موکده بهتره انجام بشه

لطفا هر کی امضام رو می بینه واسه مامانم فاتحه بخونه🙏❤