2777
2789
عنوان

بیایین کامنت بذاریم ببینیم کدوممون قدیمی ترین کاربریم😀

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 53 پست
اره جالبه ۸۹ یه بچه داشته و ۹۴ هم یه بچه😍😍  تو این فاصله فک کنم نیومدن کلا تاپیکی ندارن

پانی فک کنم فقط ی پسرداره

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ننه_حسین1     قديمي ترين كاربر و عزيزدل😍❤️❤️

وای نازی من ورژن جدید رو زیاد بلد نیستم الان دیدم صدام زدی. ممنونم ازت. خیلی ماهی ی قلب گنده برات 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
وای نازی من ورژن جدید رو زیاد بلد نیستم الان دیدم صدام زدی. ممنونم ازت. خیلی ماهی ی قلب گنده برات&nb ...

فدات شم گلمم😍😍😍خيلي سعي كردم منشنت كنم

منشن من خرابه بگير نگير داره😅😅😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فدات شم گلمم😍😍😍خيلي سعي كردم منشنت كنم منشن من خرابه بگير نگير داره😅😅😅

نازی واتساپ داری؟ خیلی دوس دارم ببینمت. اگه اوکی ای بگو خصوصی شماره بت بدم اگه دوستم نداری بازم من دوستت دارم ودرکت مبکنم

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
نازی واتساپ داری؟ خیلی دوس دارم ببینمت. اگه اوکی ای بگو خصوصی شماره بت بدم اگه دوستم نداری بازم من د ...

سلام عزيزدلم❤️

خوشگلم من تل و واتساپم ٢ روزه قطعه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بابا ایول بهت پیوسته اومدی یا مثلا چند سالی نبودی؟😄😄

من بیشتر خواننده تجربیات دوستان بودم

که دیگه بحث مینیمالیست رو دلم میخواست با خانما به اشتراک بزارم و تو یه تاپیک مالی هم فعالیت میکردم.

معتاد هستم😅😅😅

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵