2777
2789
عنوان

شامپو 😐😐😒

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست

استم سل

بدون سولفات

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شامپو ترمیم کننده قویه یعنی؟

اره دیگه تو وقتی موهاتو رنگ نکردی چه ترمیم کننده ای میزنی ؟؟؟؟؟

بجاش بعد حموم پایین موهاتو روغن زیتونو نارگیل اینا بزن 

ترمیم کننده واسه کسیه که صدبار دکلره کرده موهاش همه سوخته یا اسیب دیده 

شامپو سیر پرژک😁😁

مادرم شامپو گردو پرژک استفاده میکنه 

راضی هم هست 

منم از همون استفاده میکردم 

ولی چندوقتیه بهم نمیسازه 

نمیدونم چرا

مهربانی زبان جهانیست 😍
اره دیگه تو وقتی موهاتو رنگ نکردی چه ترمیم کننده ای میزنی ؟؟؟؟؟ بجاش بعد حموم پایین موهاتو روغن زیت ...

😊

مرسی عزیزم بابت توضیحات کاملت 😘

پس شامپو اکتیو میگیرم 😊

مهربانی زبان جهانیست 😍
چه قیمتیه عزیزم ؟ جنس موهات چجوریه؟

42 تومن

تقویت کننده موهای چرب رو میزنم...استم سل مدل های مختلف داره با توجه به جنس موت بخر تقویت کننده و ضد ریزش و ضد شوره هم برا هر مو داره

دفعه دیگه هم درمالیفت رو میخوام تست کنم تعریف میکنن خیلیا اینم 30 و خرده ای باید باشه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
42 تومن تقویت کننده موهای چرب رو میزنم...استم سل مدل های مختلف داره با توجه به جنس موت بخر تقویت کن ...

استم سل خییییلی خوبه یا معمولیه؟

چون ۴۲ تومن باید خییلی خوب باشه دیگه 😁😁

مهربانی زبان جهانیست 😍
استم سل خییییلی خوبه یا معمولیه؟ چون ۴۲ تومن باید خییلی خوب باشه دیگه 😁😁

از داو و کلیر و هد اند شولدرز و اکوفان بهتره به نظرم

2790
2778
2791
2779
2792