2777
2789
چرا کوکب😂

کیک پرتقالی

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چون اکثرا دهه هفتادی هستیم 

منم دهه هفتادیم دوستام همه اسماشون فاطمه و فرشته و زهرا و سمیه س توشون ماریا و ایلین و کوثر نداریم😑تو کل فامیل همه اسما تو همین رنجه دهه هفتادیا

منم دهه هفتادیم دوستام همه اسماشون فاطمه و فرشته و زهرا و سمیه س توشون ماریا و ایلین و کوثر نداریم😑 ...

ماهم فاطمه زهراداریم .همم ایلین .نازلی .مریلا.

هرکسی برای بچه اش یه اسمی انتخاب میکنه دیگه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

ندا

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ب توچه😂

با بقيــــه  هم اينجورى حرف مي زنيد؟!

اينجا فضاي مجازيه، 

شخصيــت#    خودتونو درست نشون بدين!

سوال بدي ك نپرسيدم. 

نميخوايد بگيد

چه كاريه ك اينجوري كامنت بذاريد؟  

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!