2777
2789

عزیزم خواهرانه بهت بگم از همون هفته های ۳۵به بعد سعی کن بدنت تمیز باشه میتونی از همسرت کمک بخوای برات انجام بده چون واقعا آدم خودش نمیتونه.هر روز دوش ۵دقیق ای بگیر بهت آرامش میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خواهرانه بهت بگم از همون هفته های ۳۵به بعد سعی کن بدنت تمیز باشه میتونی از همسرت کمک بخوای برا ...

اره همينكارو ميكنم يهو ديدي زايمانم شروع شد ابروم نره😂

😘😘😘❤️ممنونم عزيزم انشاالله ب اميد خدا 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اره همينكارو ميكنم يهو ديدي زايمانم شروع شد ابروم نره😂

چه آبرویی.راستی اگه سز باشی فقط قسمت بالای واژن رو خودشون تمیز میکنن برا من که اینطور بود هرچند خودم تمیز بودم ولی باز کار خودشونو کردن😂😂😂

بیحس بودم،دست تکنسین رو گرفته بودم تو دستم الان انقد خندم میگیره ها.بیچاره آقا هم بود

😂😂😂😂😂😂

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
2790
2778
2791
2779
2792