2777
2789
عنوان

سزارین بیمارستان لاله

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 24 پست
ببین دکترم بیمارستان صارم هم هست. خودم باید انتخاب کنم لاله یا صارم. نمیدونم کجا بهتره

ببین یه شب بیشتر که نمیخوای بمونی مهم دکتره 

برو بخش زنان اتاق هاشون رو ببین اگه برات مهمه 

لاله قدیمی تره صارم شاید شیک تر باشه 

ولی بازهم میگم مهم دکتره 

ببین یه شب بیشتر که نمیخوای بمونی مهم دکتره  برو بخش زنان اتاق هاشون رو ببین اگه برات مهمه&nbs ...

اتفاقا لاله رو رفتم حضوری دیدم بخش زنانش رو. یه کم کوچیک و قدیمی بود ولی گفتم مهم نیست. بعد رفتم صارم رو ببینم ولی صارم راه نداد برم بالا به خاطر کرونا. دقیقا همینیکه شما میگی بود. صارم نوسازتره. چون خیلی استرس دارم دلم میخواد جایی زایمان کنم که تیمش هم حرفه ای باشن هم خوش اخلاق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا لاله رو رفتم حضوری دیدم بخش زنانش رو. یه کم کوچیک و قدیمی بود ولی گفتم مهم نیست. بعد رفتم صار ...

لاله من از کادر اتاق عمل و پرستارهاش راضی بودم ولی اتاقاش کوچیکه اگه لاله رو انتخاب کردی اتاق خصوصی بگیر 

لاله من از کادر اتاق عمل و پرستارهاش راضی بودم ولی اتاقاش کوچیکه اگه لاله رو انتخاب کردی اتاق خصوصی ...

آره حتما اتاق خصوصی میگیرم چه صارم برم چه لاله. دقیقا اتاقای لاله به نظر منم خیلی دلکیر و تاریک اومد‌ به قول شما قدیمیه. حالا رسیدگیشون خوب بود بعد از عمل؟ شب بچه رو بردن نگه دارن که شما استراحت کنی؟

آره حتما اتاق خصوصی میگیرم چه صارم برم چه لاله. دقیقا اتاقای لاله به نظر منم خیلی دلکیر و تاریک اومد ...

اصلا نباید بچه رو از خودت جدا کنی عزیزم فقط اول میبرن بحش نوزادان تمیزو مرتب میکنن واکسن میذارن بعد میارن پیش خودت بهش شیر بدی خیلی رو شیر مادر تاکید دارن اگه جاش کثیف کرد زنگ بزن میبرن عوضش میکنن میارن تا صبح هم باید بهش شیر بدی گرسنه میشه 

روز بعدش میان میبرن حمومش میکنن و ازت لباس تمیز میخوان تا دکتر کودکان بیاد معاینه کنه و شنواییی سنجی کنه 

بعد هم ایشالا تا ظهر مرخصی 

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایین نسترن جان. دعات میکنم. وسیله چیا لازمه ببرم با خودم؟

خودشون پوشک یه بسته میدن و لباس هم روز اول تنش میکنن برای بچه لباس خوب بردار فرداییش تنش کن خودت هم چیز زیادی لازم نداری خوراکی دوست داری ببر مثلا خرما یا هرچی میلت هست و نفاخ نیست 

برای بچه فقط لباس ببر و پتو 

لیوان و لوازم شخصی مثلا مسواک و کرم و اگه ارایش میکنی لوازم آرایشت 

خودشون پوشک یه بسته میدن و لباس هم روز اول تنش میکنن برای بچه لباس خوب بردار فرداییش تنش کن خودت هم ...

ممنون عزیزم. خیای لطف کردی 🙏 دعا کن همه چیز خوب پیش بره. راستی سوند هم وصل میکنن؟ شنیدم اونم خیلی دردناک و بده آره؟🥺

ممنون عزیزم. خیای لطف کردی 🙏 دعا کن همه چیز خوب پیش بره. راستی سوند هم وصل میکنن؟ شنیدم اونم خیلی د ...

قربونت ایشالا زایمان عالی داشته باشی، سوند کشیدنش که اصلا درد نداره زدنش یک ثانیه درد داره همون لحظه نفس عمیق بکش تمام، بدنت بعد چند دقبقه عادت میکنه بیشتر چندشه تا دردناک