2777
2789
عنوان

جوک بگین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 21 پست

+ چرا ازدواج نمیکنی؟-  

اعتیاد دارم

+ به چی !؟!

-  ﺍﻭﺍﯾﻞ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻔﺮﯾﺤﯽ ﺑﯽ ﭘﻮﻝ ﺑﻮﺩﻡ ولی   الان ﺩﯾﮕﻪ خانوادگی ﻣﻌﺘﺎﺩیم ..

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

خاطره اس 

شوهرم دوتادایی داره یه روزیکیشون بچشونومیاره خونه پدرشوهرومادرشوهرم .

اونروزهمه دورهم نشسته بودیم .برادرشوهرمم میره بابچه بازی کنه میبردتش تواتاقش .خودش بعدچنددقبقه میاد.این بچه میره سرکشوبرادرشوهرم

.ماهم نشسته بودیم حرف میزدیم ومیخوردیم. یهواین بچه باچند. ک ا ن د و م میاد.میره کناربرادرشوهرم میگه .این بادکنکاروبرام بادکن

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه من نقاشی خدام!

عزیزم آرایشتو پاک کنی

میشی نقاشی زهرا 3 ساله از قم😂😂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
+ چرا ازدواج نمیکنی؟-   اعتیاد دارم + به چی !؟! -  ﺍﻭﺍﯾﻞ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻔﺮﯾﺤﯽ ﺑﯽ ﭘﻮﻝ ﺑﻮﺩﻡ ولی ...

ایول خخخخخخخ 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
خاطره اس  شوهرم دوتادایی داره یه روزیکیشون بچشونومیاره خونه پدرشوهرومادرشوهرم . اونروزهمه دور ...

واااااای عالییییییییییی 🤐😂😂😂

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
حتما بخوانید... روزی یک کوهنورد معمولی تصمیم گرفت قله اورست را فتح کند، اما او هر بار ناکام بر م ...

😆😗😆😆

دختر خالم 6 سالشه با اخم کارتون میبینه بهش گفتم چرا اخم میکنی؟

گفت از بس سانسور کردن نفهمیدیم چی شد اصلا...

حالا من تا ۱۵ سالگی دنبال مغازه بچه فروشي ميگشتم واسه خودم یه اجی بخرم 😐😂