2777
2789
نمیدونم ولی بعد نزدیکیم اینجوری شدم

عزیزم احتمالا اونجا زخمه حالا یا بخاطر رابطه نادرست یا بخاطر عفونت. سیر دیگه نذاری هیچوقت برو زود دکتر دارو بگیر خشک نگهدار تا خوب نشدی رابطه نکن. زخم رحم خطرناکه اگر زود پیشگیری نکتی کارت به فریز میکشه سریع برو دکتر

رابطه خشن نداشتی من ی بار اینجوری شدم ولی عفونت نداشتم ب خاطر رابطه بود ادرارمو بزور میکردم از درد م ...

زیاد خشنم که نبود😂😂😂😂

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو قرص فلوکونازول ۱۵۰ بگیر هر سه روز یکیش رو بخور بعد کرم کلوتیمازول استعمال داخلی و استعمال خارجی رو بگیر با قرص شیافتی میترونیدازول با کرم هیدروکرتیزول استعمال خارجی فی مابین هم کرم تریماسون ان ان رو هم بزن اگه حوصله داشتی تو اب ولرم با بتادین هم بشین سعی کن تو خونه شورت پات نکنی دامن بلند بپوش 

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
رابطه خشن نداشتی من ی بار اینجوری شدم ولی عفونت نداشتم ب خاطر رابطه بود ادرارمو بزور میکردم از درد م ...

چیکار کردی خوب شدی؟؟

نمک بدتر نمیسوزونه؟؟؟؟

تصحیحش کردم

نمک نزن فعلا

چون ممکنه از عفونت نباشه صددرصد

ممکنه زخم باشه 

باید حتما بری دکتر تا تشخیص بده 

حتی اگه گفتن بهت عفونتم هست خوددرمانی نکن چون نمیدونی قارچیه یا باکتری

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
چیکار کردی خوب شدی؟؟

هیچی بعد دو سه روز خوب شد .ب فکرم نرسید کاری کنم فقط غر میزدم سر آقامون 🤣

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
عزیزم احتمالا اونجا زخمه حالا یا بخاطر رابطه نادرست یا بخاطر عفونت. سیر دیگه نذاری هیچوقت برو زود دک ...

وای دارم میمیرم از درد ،مهمونم یه شهر دیگه چجوری برم کاش میشد با دارو اینا یا یع روش خونگی دیگه درست شه

برو قرص فلوکونازول ۱۵۰ بگیر هر سه روز یکیش رو بخور بعد کرم کلوتیمازول استعمال داخلی و استعمال خارجی ...

مرسی عزیزمممم

هیچی بعد دو سه روز خوب شد .ب فکرم نرسید کاری کنم فقط غر میزدم سر آقامون 🤣

منم الان مثل تو فقط غر میزنم ☹️😂😂😂

یعنی هیچ قرصی هیچی مصرف نکردی؟

تازه خوندم که مهمونی هستی برو داروخانه قرص فنازوپیریدین بگیر رنگ ادرارت رو قرمز میکنه ولی نگران نباش سوزشت رو از بین میبره

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
منم الان مثل تو فقط غر میزنم ☹️😂😂😂 یعنی هیچ قرصی هیچی مصرف نکردی؟

نه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
تازه خوندم که مهمونی هستی برو داروخانه قرص فنازوپیریدین بگیر رنگ ادرارت رو قرمز میکنه ولی نگران نباش ...

مرسی گلم ،امروز میرم میگیرم حتما

مایعات هم زیاد بخور .اگه بتونی بر خودت دم کرده هم درست کنی از عطاری پنیرک با اویشن با پونه بگیر از هر کدوم یه قاشق بریز دم کن بخور برا عفونت و سوزش خوبه