2777
2789

نه فامیلای ما پدرا بچه ها رو نمیزنن 

نزار بزنتش مردها مراعات نمیکنن دستشون هم سنگینه یهو میزنه بچه رو ناکار میکنه ها...

ندیدی همین معلم ها رو...معلم لگد زده پای بچه فلج شده اون یکی زده تو شکم بچه...بچه چه میدونم کلیه طحالش ترکیده 

تو سر یا صورتش بخوره که خیلی خطرناکه لب و دهنش پاره میشه یا دماغش میشکنه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فامیلای ما پدرا بچه ها رو نمیزنن  نزار بزنتش مردها مراعات نمیکنن دستشون هم سنگینه یهو میزنه ...

اره میترسم بچه رو ناقص کنه اما چی کار کنم زورم بهش نمیرسه

بهترین برای خودم هستم 
من بچم21ماهشه باباش شباکه اذیت میکنه میزنتش روزبعدبچه رومیبره هرچی دلش میخوادبراش میخره

چه فایده داره اونجوری ؟ میدونی واسه بچه این سنی ترس و استرس سم هستش ؟ میدونی ممکنه لکنت بگیره یا حتی تو رشد مغزیش اختلال ایجاد بشه ؟ 

اخه بچه ۲۱ ماهه زدن داره ؟ چقدر ادم باید سنگدل باشه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

کتک کتکه دیگه چه اروم باشه چه محکم خودت کتکتک بزنن خوبه 🤔تعادل نداره همسرت حتما دکتر ببر چون کتک خوردن عوارضش تو بزرگسالی خودشو نشون میده

ی نمونش همسر خودم بسکه تو کودکیش از عموهاش کتک خورده الان به شدت ی ادم استرسی و ترسو بار اومده با اعتماد به نفس پایین 

بازم خودت میدونی کتک بزنه بچه رو خوبه یا جلوشو بگیری 

مادری مثلا

چکار کنم یعنی چی؟

شوهرته ها

بشین باهاش صحبت کن از آینده و خطرات روح و روان بچه بگو

خیلیم شعور و فهم نداره شوهرت حالا که بچه رو به دنیا آوردین جفتتون بگو خودش و شمارو بزنه که یاد بگیرید اول مسوولیت آینده  و تربیت و روح و روان چه تونو به عهده بگیرید بعد به دنیا بیارید

جگرم کباب شد به خدا

ي راهي بگين شيرم زودتر خشك بشه دو روزه از شدت درد دارم ميميرم😭 در ضمن استارتر شوهرت مشكل داره

برو زیر دوش با آب سرد

یکم بدوش سر سینت خالی بشه

پس فردا هم  بدوش

دیگه رگ نمیکنه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اره میترسم بچه رو ناقص کنه اما چی کار کنم زورم بهش نمیرسه

یه کاری بکن بگو ازت شکایت میکنم داره کودک ازاری میکنه دیگه...اصلا دست بچه ات رو بگیر برو خونه فامیلی چیزی...من چه میدونم ولی یه کاری بکن 

من بچم21ماهشه باباش شباکه اذیت میکنه میزنتش روزبعدبچه رومیبره هرچی دلش میخوادبراش میخره

بدترین نوع تربیت

تنبیه بیجا و شدید ،جبران اونکار با باج دادن ب بچه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
برو زیر دوش با آب سرد یکم بدوش سر سینت خالی بشه پس فردا هم  بدوش دیگه رگ نمیکنه

امروز دوش اب داغ گرفتم ماساژ دادم خيلي ريخت ولي الان باز شروع شده دردش 

اب سرد بهتره؟؟؟

حداقل دليل تركوندن رو بگين😒