2777
2789
عنوان

ابرو هامو چه کار کنم +عکس

406 بازدید | 37 پست

نتم ضعیفه

پست بعد میزارم

هاشور کنم 

دمشو بردارم بکشم بالا

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هاشور قشنگ نیست زمخته 

میکرو کن طبیعی تره

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

ینفر بو توی نی نی سایت مامانش نمیزاشت ابروهاشو تمییز کنه ایشونم برای بار اول رفتن هاشور کردن 

کسی ازش خبر داره 

مامانش چکارش کرد 

سالمه الان ؟؟؟؟

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗

عجب امضایی داری

امشب منوتورو نگا میکردم سمند رو برده بودن انگلیس تست ایمنی ازش بگیرن امتیاز ۳۰درصدی دادن یعنی فقط داشتن میگفتن بعنوان ماشین اوراقی دست دوم هم قبول نداریم اونوقت بالای ۸۰میلیون و خودروی ملیه

دمشو بردار ابروهات پهن و به سمت بالا باشن صورتتو جذاب تر میکنن

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
مدل ابروهای خودت قشنگن بنظرم اول بذار پر بشه پهن و کوتاه بردار

این دیگه ته تهشه 

پر تر نمیشه

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز