در حالی که دارم تو بخش کارام انجام میدم کد احیا بزنن جز تیم باشم برم ببینم شوهر سابقم با تشخیص مسمویت با متادون ایست قلبی کرده خداروشکر با احیا برنمیگرده ننش و خواهر عجوزش هم پشت در گریه میکنن بگم بیاین مرده میخواییم جمش کنیم،کاش اونروز ببینم خودم با دستای خودم خاکش کنم ،ایشالله،
دقیقابرعکس میشه وقتی مردنشوببینی همه لحظه هایی که باهم داشتید به یادت میادتواون خاطرات حتماخاطرات خو ...
پارسال تو یه جاده تصادف کرده بود ولی هنوز معلوم نبود چه طورش شده دعا میکردم مرده باشه وقتی گفتن نه زنده حالم گرفته شد،بعید میدونم من دلم برا این بشر بسوزه،روز دوم عقدمون من آقا گم کردم با دوستانشون نمیدونم کدوم قبرستونی رفته بودن،پدرش میگفت بچم چکار کردی حالا شما تصور کن چه استرسی من کشیدم تا آقا در حالی که مواد کشیده بود پیدا شد،دعا میکردم خودم بمیرم فقط این پیدا بشه من بدمش به پدرش ،این روز دوم عقد بود شما بقیش حساب کن
مثلا طولانی مدت منظورتون چند ساله؟ چه اجزایی رو داغون میکنه؟ من شوهرم اعتیاد به تریاک و کمی شیره د ...
خب عزیزم بدنا فرق میکنه ،نمیتونم بگم چند وقت دیگه یا حتما همه این علائم ،ولی دندونا میپوسن،خون غلیظ میشه و همین باعث فشارخون ،سکته میشه ریه داغون میشه اگر حل کنن بخورن معده داغون میشه،البته من شوهر دختر داییم خیلی آدم خوش گذرونیه بهترین تریاک با بافور میکشه بهترین غذا میخوره هیچ طورش نشده،ولی آدم هایی زیادی دیدم مریض شدن