2777
2789
چرا

شوهرم مرد همه جی تمومیه

هم تحصیل کرده هم پولدار هم مهربون هم بفکرمه هم دوسم داره هم خوشگلو خوش استایل ولییییییی یه خانواده بیشعور داه ک زندگیو برام زهر کردن

تایکماه قبل باشوهرم هردو این طرزفکرو داشتیم هردومون فقژ برامون مهم باشه نودمون چی میخوایم و کاری نداشته باشیم مامانو باباها و بقیه جی میگن راضی بودیم یکماهه این قانون شکسته شده و یکم بهم ریختیم و من اصلا حوصلشو ندارم

البته دفاع نمیکنه ازخانوادش ولی درکل خستم☹️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد مهربون و مثبتی  برا  من اگه خدای نکرده این اتفاق بیفته شاید کلی نفرینش کنم 😏

چیکار میشه کرد عزیزم 

وقتی چیزی از توانت خارج ولش کن بره خودت رو عذاب نده 

نفرین هم نکن هیچوقت انرژی منفیش به خودت برمیگرده 

شوهرم مرد همه جی تمومیه هم تحصیل کرده هم پولدار هم مهربون هم بفکرمه هم دوسم داره هم خوشگلو خوش استا ...

عزیزم هموون خسته ای همسرت مقصر نیست 

زندگی خوب وقشنگتو به خاطر دیگران خراب نکن 

بیشتر از قبل دوسش داشته باش وعاشقش باش 

وقوووی باااش

چیکار میشه کرد عزیزم  وقتی چیزی از توانت خارج ولش کن بره خودت رو عذاب نده  نفرین هم نکن ...

اره ولا منم همین فکرو دارم عشقم قراره بعد مخرموصفر بره خواستگاری یکی دیگه ولی براش ارزوی خوشبختی دارم هرچند حالم اصلا خوب نیست.ولی واقعا حیفم میاد نفرینش کنم به نظرم ادم اگه خوشبخای طرفشو نخواد پس عاشقش نیست.

اره ولا منم همین فکرو دارم عشقم قراره بعد مخرموصفر بره خواستگاری یکی دیگه ولی براش ارزوی خوشبختی دار ...

اره دیگه منم یه شب تا صبح گریه کردم بعدم سپردمش دست خدا 

اون که داره زندگیش رو میکنه من چرا خودم و زندگیم رو داغون کنم 

کسی که عاشقه حتی حاضر نیست یه خار به دستش بره چه برسه به نفرین