2777
2789
عنوان

همونم ک مادر شوهرم سوئده

239 بازدید | 13 پست

و اونایی ک میشناسنم در جریان تاپیکام هستن ولی خلاصه ش اینکه از راه دور هم خیلی تو زندگیم دخالت میکرد و آتیش میسوزوند تا اینکه باهاش قهر کردمو ب پیشنهاد شما دوستان رفتم پیامش دادم ک قهر طولانی نشه یه آتیش دیگ ب پا کنه 

حالا یه سوالی داشتم امروز تولدشه ب نظرتون بهش پیام یا زنگ بزنم تبریک بگم یا بعدا بگم خبر نداشتمو اینا؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادرشوهر منم اسپانیاسسسس زنگ بزن بگو هپی بررزدی تو یو من همیشه همینو میگم    @پرنسا۷۱ &n ...

چیه فحشه ؟؟؟اگه اره برم به مامان شوشو بگم😂😂😂😂

فان.بود# 😎‍ 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

پس یعنی زنگ بزنم .. آخه دلیلتون چیع

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
اره زنگ بزن تبریک بگو البته نه زیاد صمیمی خیلی معمولی و خوب در مورد چیز دیگه ای صحبت نکن

آره همینکارو میکنم اگر ز زدم کلا از چشمم افتاده