2777
2789
عنوان

کیک پختم چ کیکییییی😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 96 پست
الان میخوای چیکار کنی عزیزم؟

نمی دونم از روز اعلام نتایج فقط دارم گریه میکنم

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘
نمی دونم از روز اعلام نتایج فقط دارم گریه میکنم

عزیزممم اینکارا چیه😟

ببین حسابداری اصلنم بد نیس

آدم تو این شغل فرصت پیشرفت داره

حسابدار داریم درآمدش از ۳۰ تومنم بیشترِ...

میتونی آزمون بدی استخدام بانک دولتی یا خصوصی بشی

میتونی تو شرکت های مختلفی کار کنی...

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزممم اینکارا چیه😟 ببین حسابداری اصلنم بد نیس آدم تو این شغل فرصت پیشرفت داره حسابدار داریم در ...

نمی دونم چرا دلم آروم نمیگیره...هیچ کی هم پشتم نیست که راهنماییم کنه بابامم اذیتم کرد و دعوا و دیگ تا امروز در این مورد باهام حرف نزده خیلی ناراحتم....برام دعا کن و صلوات بفرست کار درستی انجام بدم 

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘
نمی دونم چرا دلم آروم نمیگیره...هیچ کی هم پشتم نیست که راهنماییم کنه بابامم اذیتم کرد و دعوا و دیگ ت ...

دعوات میکنن چون پیرا نیووردی؟؟

عجببببب 

ب جای حمایت چ کارایی میکنن🤧

چشم گلم ان شاءالله هر چی ب صلاحته پیش بیاد

دعوات میکنن چون پیرا نیووردی؟؟ عجببببب  ب جای حمایت چ کارایی میکنن🤧 چشم گلم ان شاءالله هر چ ...

انشاالله....فعلا که خواب و خوراک ازمن گرفته شده...همه میگن دانشگاه زاهدان خیلی خوبه ولی....

کاش یه حامی داشتم 

انشاالله....فعلا که خواب و خوراک ازمن گرفته شده...همه میگن دانشگاه زاهدان خیلی خوبه ولی.... کاش یه ...

عزیزمممم...

نظام جدیدی؟