2777
2789
خیلی به خدا توکل کردم اما نمیدونم چرا نمیشه چرا خدا جوابمو نمیده 

عزیزم الان وقتشه؟؟؟😑

😇ریشه محکم شدن دل توکل به خداست ❤❤❤یه مامان با انرژی و فعال 👨‍👩‍👧‍👦
منم امروز خیلی حالم گرفته شد دکتر گفت جواب ازمایش غربالگریم خوب نیس مشکوکه باید برم امینوسنتز خداک ...

ان شاالله سالمه برای خواهرشوهر منم گفتن مشکل داره ان بی ۲.۴۰ بود اما بچه سالم بود 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاالله سالمه برای خواهرشوهر منم گفتن مشکل داره ان بی ۲.۴۰ بود اما بچه سالم بود 

عزیزم الان وقتش نیس بخددا😁

خوندم دعاکن منم دلم شادشه حالم دقیقا همون چیزیه ک گفتی منم یه دختردارم مشهدم دکتر زیبا ظهوریان

انشالله زودی پسر گلیتو بغل کنی

ب من گفت سونوت هیچ مشکلی نداره ازمایشت مشکل داره

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

بقیه صفحات رو ببین 😐

عععع دیدم دیدم عسکا اول باز نشده بود😩😩😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نامزد بودم بابام ب هم زدش

فداسرت انشالله ازدواج خوبي داشته باشي و جبران شه همش منم مجرد بودم بابام خيلي سخت گير بود ٦سال با شوهرم دوست بودم مامانم كمكمون كرد بهم برسيم سعي كن ب مامانت نزديك شي

مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن