2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست
چیکار کردید؟

منم افسدگی شدید داشتم خودمو میزدم گریه میکردم جیغ میکشیدم

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام طول روز تنها توی خونه و خونه داری و بچه داری.شوهرم هم بعد ساعت اداری که میاد خونه به یک بهانه ب ...

همون دیگه مشکل شوهرت هست من هم تو بچه سومم شوهرم ورشکست شده بودخیلی روزهای بدی داشتم همه اش میگفتم میشه این روزها تموم بشه خدا رو شکر گذشت ولی خیلی سخت بود شوهرت باید همکاری کنه ازش بخواه

خب چطوری درمان کردی؟الان بچه چند وقتشه؟

۴ ماهش تمام شده . فقط شوهرم اصلا نمیذاشت خونه بمونم از روز سوم منو یکسره میبرد بیرون . بخیه هام عفونت کرد که تمام این ۴ ماه دهنمو صاف کرد . بلافاصله بعد ۲۰ روز برد منو مشهد . خیلیییی خراب بودم از ماه ۷ بارداری بی خوابی شدید داشتم بعد ۴ ماه که زایمانم کردم هنوز بی خوابم با قرص میخوابم 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
۴ ماهش تمام شده . فقط شوهرم اصلا نمیذاشت خونه بمونم از روز سوم منو یکسره میبرد بیرون . بخیه هام عفون ...

چقدر سخت.پس همچنان باید صبور باشم

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
۴ ماهش تمام شده . فقط شوهرم اصلا نمیذاشت خونه بمونم از روز سوم منو یکسره میبرد بیرون . بخیه هام عفون ...

الان بچه راحت میخوابه؟مشکل وزن و ... نداره؟شیر خودتو بهش میدی؟

چقدر سخت.پس همچنان باید صبور باشم

سعی کن خونه نمونی . من یه جیغایی میکشیدم سر پسرم . حالم خیلیییییی بد بود . کلا سر زایمان دوم داغون شدم رفت . تاپیک خاطرات بارداری و زایمانم هست 

الان بچه راحت میخوابه؟مشکل وزن و ... نداره؟شیر خودتو بهش میدی؟

خوابش بد نیست . وزنش کم بود من ۳۵ هفته افتادم رو خونریزی و اورژانسی سزارین شدم ۲۴۰۰ بود پسرم . شیر خودم چون کمه دکتر شیر خشکم براش داده . هردوتا رو مصرف میکنه 

سعی کن خونه نمونی . من یه جیغایی میکشیدم سر پسرم . حالم خیلیییییی بد بود . کلا سر زایمان دوم داغون ش ...

اینجا کسی رو ندادم.نهایتا باید برم خونه مادرشوهر که اونجا هم فقط باید کار کنم.

خوابش بد نیست . وزنش کم بود من ۳۵ هفته افتادم رو خونریزی و اورژانسی سزارین شدم ۲۴۰۰ بود پسرم . شیر خ ...

پس روزهایی که تو گذروندی از من خیلی بدتر بوده

اینجا کسی رو ندادم.نهایتا باید برم خونه مادرشوهر که اونجا هم فقط باید کار کنم.

پارک برو خرید برو خونه اصلا نمون 

پس روزهایی که تو گذروندی از من خیلی بدتر بوده

خدا سر کافرش نیاره . بخدا فکرش تنمو میلرزونه . 

پارک برو خرید برو خونه اصلا نمون 

دست رو دلم نزار که خونه.پارک کجا بود؟؟؟خرید کجا بود؟؟فقط خدا منو از اینجا نجات بده.بخدا تنوع زندگیم شده شستن روفرشی های خونه.اونم هر دوروز یکبار.وسواس گرفتم

دست رو دلم نزار که خونه.پارک کجا بود؟؟؟خرید کجا بود؟؟فقط خدا منو از اینجا نجات بده.بخدا تنوع زندگیم ...

این کار بدترت میکنه همسرت کجاست مگه؟ چرا بیرون نمیرید ؟ کدوم شهرید؟