۱۷ روزه زایمان کردم.اصلا حال و روز خوبی ندلرم.خسته ام.احساس می کنم حوصله بچه رو ندارم.زایمانم طبیعی بود و الان شیر خودمو می دم.حالم یه جوریه.دوست دارم این روزا سررررریع بگذره.کسی تجربه این حال رو داره؟؟؟؟؟
تمام طول روز تنها توی خونه و خونه داری و بچه داری.شوهرم هم بعد ساعت اداری که میاد خونه به یک بهانه ب ...
همون دیگه مشکل شوهرت هست من هم تو بچه سومم شوهرم ورشکست شده بودخیلی روزهای بدی داشتم همه اش میگفتم میشه این روزها تموم بشه خدا رو شکر گذشت ولی خیلی سخت بود شوهرت باید همکاری کنه ازش بخواه
۴ ماهش تمام شده . فقط شوهرم اصلا نمیذاشت خونه بمونم از روز سوم منو یکسره میبرد بیرون . بخیه هام عفونت کرد که تمام این ۴ ماه دهنمو صاف کرد . بلافاصله بعد ۲۰ روز برد منو مشهد . خیلیییی خراب بودم از ماه ۷ بارداری بی خوابی شدید داشتم بعد ۴ ماه که زایمانم کردم هنوز بی خوابم با قرص میخوابم
نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم ! خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام
خوابش بد نیست . وزنش کم بود من ۳۵ هفته افتادم رو خونریزی و اورژانسی سزارین شدم ۲۴۰۰ بود پسرم . شیر خودم چون کمه دکتر شیر خشکم براش داده . هردوتا رو مصرف میکنه
نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم ! خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام
دست رو دلم نزار که خونه.پارک کجا بود؟؟؟خرید کجا بود؟؟فقط خدا منو از اینجا نجات بده.بخدا تنوع زندگیم شده شستن روفرشی های خونه.اونم هر دوروز یکبار.وسواس گرفتم