2777
2789
عنوان

کجاخوبه

110 بازدید | 19 پست

یکی دوهفته دیگه شوهرم ده روز مرخصی داره صابکارش داره میره لندن بعداختیار ماشینش دسته همسرمه بنظرتون باماشین اون بریم مسافرت یانه خودمونم ماشین داریم دنا ماشینمون ؟

کدوم سمت الان خوبه براسفربنظرتون؟؟

ماشین خودتون بهتره امانت داری سخته همش استرس میگیری 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ماشین خودتون

برید شمال..یه لخظه فک کن خدد نکرده بزنید به جایی..یا حتی یکی بخوره به شما..چه دردسر بزرگی

ماشین خودتون بهتره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
با ماشين خودتون  دور از جون هزار و يك اتفاق ممكنه بيوفته  امانت دار خوبي باشين

خودشم مشکلی نداره استفاده ونیم ماشینشو همسرمم راضیه میگه ابن راحت تره ولی من دلشوره میگیرم یه چیزیش شه باید ماشینمونو بفروشیم خرجش کنیم🥺

خودشم مشکلی نداره استفاده ونیم ماشینشو همسرمم راضیه میگه ابن راحت تره ولی من دلشوره میگیرم یه چیزیش ...

دقیقا

به حرف دلت گوش کن

.نبرید

شوهرت میخواد پز بده حالا

ولی به چه قیمت؟خانما معمولا عقلشون بیشتر‌میرسه منصرفش کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خودشم مشکلی نداره استفاده ونیم ماشینشو همسرمم راضیه میگه ابن راحت تره ولی من دلشوره میگیرم یه چیزیش ...

مطمئن باش یه چیزی میشه. فقط مالی نه.

ممکنه به یه عابر بزنید. ماشین رو توقیف می کنن. از کار بیکار میشه. اعتبارتون از دست میره.

باماشین خودتون بریدبهتره ازصفرتاصداختیارش دست خودتونه بعدشم خدایی نکرده اتفاقی افتادمال خودتونه نه امانت مردم. مسافرت هم بستگی داره کجازندگی میکنید راه دوردوست دارین برین یانزدیک چه آب وهوایی رو وست دارین ایران جاهای قشنگ ودیدنی زیادداره

اره حالا اون يه تعارف زده 

ولي اين جوري همش نگراني و دلشوره دارين 

خدایا شکرت 🙏🏻