2777
2789
عنوان

دانه چیا برای لاغری شکم و پهلو ❌❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 745803 بازدید | 114 پست
۱۰۰٪باید کنارش رژیم بگیری /من خودمم دارم استفاده میکنم صبحانه و ناهار میخورم شب سالاد کاهو ولمی میخو ...

عزیزم سالاد اصلا واسه چاقی ناشی از سرد مزاجی بشدت سمه ... من شروع کردم تو خونه ادویه گرم چای ماسالا خونگی  .... تحرکمو بردم بالا .... خاکشیر هر روز صبح ... کرفس به شرطی که تیروئید نداشته باشید .... برنج و نون تقریبا به ۱۰ درصد قبل رسوندم در یک ماه شکم و پهلوم یک‌سوم شد  و البته ذهن ذهن ذهن چله پاکسازی با اب انجام‌بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پاکسازی با آب چیه؟

یک لیوان بردارید روزی ۸ تا لیوان اب بخورید روی لیوان مثلا بنویسید خدایا شکرت با تک تک جرعه های نوشیدن این اب اشتهام فوق العاده کم شده و خیلی لاغر شدم مثلا ۱۰ کیلو وزن کم کردم

واقعا خوبه ما همه فامیل داریم استفاده میکنیم /یه عمه دارم شکمش خیلی بزرگه دوقلو زاییده ۳۰سال پیش الا ...

عزیزم دانه چیا رو صبح ها ناشتا باید بخوریم؟؟؟؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
عزیزم سالاد اصلا واسه چاقی ناشی از سرد مزاجی بشدت سمه ... من شروع کردم تو خونه ادویه گرم چای ماسالا ...

عزیزم چله پاکسازی رو میشه توصیح بدی؟

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
عزیزم سالاد اصلا واسه چاقی ناشی از سرد مزاجی بشدت سمه ... من شروع کردم تو خونه ادویه گرم چای ماسالا ...

اره واقعا باهات موافقم عزیزم ولی چای ماسالا رو بلد نیسم ترکیبشو میشه بگی؟

وزن کم کردین؟

اره واقعا باهات موافقم عزیزم ولی چای ماسالا رو بلد نیسم ترکیبشو میشه بگی؟ وزن کم کردین؟

وزن کم کردم عریزم ولی دوباره سردی بدنم‌برگشت نصف وزنی ک کم کردم برگشت چای ماسالا دارچین زنجبیل فلفل ترکیبش تو گوگل هست سرچ کن فداتشم