2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 35 پست
اخه از الان بگیرم قدیمی میشه راستی کمد خونتونو بده لینجوری درست کنن حالا که شما وسعت میرسه البته ب ...

مرسي عزيزم اينم خيلي خوبه

دادم برام طراحي كنن ببينم جي ميكشن

اكه ديدم كاربردي نيس ميدم يه جاهاييشو شبيه اين كنن

البته كمدش انقد بزرك نيس 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

بچه ها یه سر به سایتهای دیوار و شیپور بزنید. بخدا یا چیزای نو و آکبندی رو با قیمتای خیلی پایینتر از بازار گذاشتن. میدونین که خیلیا موقع خرید سیسمونی چون جوگیر میشن چیزای اضافه میخرن که اصلا هم استفاده نمیکنن بعدم چون جاگیره با قیمت خیلی پایین رد میکنن. خصوصا کالسکه که بعضیا اصلا استفاده نمیکنن ولی حتما میخرن. مدل مورد نظرتون که انتخاب کردین برید تو دیوار و شیپور سرچ کنین ببینین اونجا چنده الکی کلی پول اضافه ندین چون اونا خرید دو سال قبله که دلار ارزون بود الان باید چند برابر پول بدین. اینو به اونایی میگم که میخوان سیسمونی با کیفیت بخرن اما نمیخوان هزینه الکی بدن. من خودم تشک بازی و روروئک رو از دیوار گرفته بودم خیلی خوب بودن. الانم میتونم با قیمت بیشتر بذارم تو دیوار.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها یه سر به سایتهای دیوار و شیپور بزنید. بخدا یا چیزای نو و آکبندی رو با قیمتای خیلی پایینتر از ...

اخه بچه خيلي حساسه وسايل دست دوم بد نيس براش؟ مگه اينكه استفاده نشده باشه اصلا

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
اخه بچه خيلي حساسه وسايل دست دوم بد نيس براش؟ مگه اينكه استفاده نشده باشه اصلا

همون میگم خیلیاش آکبنده مثلا صندلی ماشین با اتیکتی که اصلا نکندن و پلاستیکشم روشه و طرف داره مهاجرت میکنه به قیمت خیلی خوب میده.

بچه رو  روی گهواره عادت نده عزیزم یه وقتی میری جایی گهواره نیس بعد چیکار میکنی بچه رو

نه ازاین گهواره هاقدیمیاتخته ولی کوچیکه براکنارتخت مادرمیزارن ازایناکه تورداره به سقف متوجه شدی ازکدوما😉😉😉😉

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
نه ازاین گهواره هاقدیمیاتخته ولی کوچیکه براکنارتخت مادرمیزارن ازایناکه تورداره به سقف متوجه شدی ازکد ...

آهان... بله بله

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز