2777
2789
عنوان

وای شوهرم 😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیییییی

مجرد ک بودیم روزا هر بلانسبت گ ه ی با ابجیم  میخوردیم شبا ابجیم تو خواب توضیح میداد تقریبا بیشتر شبا تنم میلرزید نگهبانی میدادم تا حرف میزد یکجوری بیدارش میکردم 

من مامان و ابجیم تو ۱ اتاق بودیم برا خواب 

عشق یعنی....من نه   تو ها

یبار شوهرم از خواب پرید نگام کرد گفت خوبی

گفتم اره

گفت چیزی میخواستی؟

منم از خدا خواسته گفتم اره تشنمه برام اب بیار،

رفت خودش اب خورد اومد خوابید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

یه بارم خواب بودم یهو شوهرم به چک محکم خوابوند زیر گوشم با ترس بیدار شدم نگاش کردم گفت وای من خیال کردم خودتو بخواب زدی  باهات شوخی می خواستم بکنم کلی معذرت خواهی کردش خلاصه نفهمیدم دلش ازم پر بود چک خوابوند زیر گوشم یا جدی می خواسته شوخی کنه وخیال کرده خودمد به خواب زدم

اخیییییی مجرد ک بودیم روزا هر بلانسبت گ ه ی با ابجیم  میخوردیم شبا ابجیم تو خواب توضیح میداد ت ...

خخخخخ😂😂😂😂😂

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
یبار شوهرم از خواب پرید نگام کرد گفت خوبی گفتم اره گفت چیزی میخواستی؟ منم از خدا خواسته گفتم اره ...

وااآاااااااااااایییییییی😁😁😁😁😁خداااااااا😂😂😂😂

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده

عمو شوهرم یکبار  ساعت ۲ شب پاشده رفته در خونه دوستش که با هم میرفتن سرکار 

اون از این خلتر   میگه بیا داخل  تا صبحانه بخوریم زود میریم میرن بعد با هم میرن وسط راه میبینن هی هوا روشن نمیشه یهو  عمو شوهرم ب دوستش میگه تو چرا پیژامه پوشیدی    اون  دیگه با پیژامه هم رفته بوده 

عشق یعنی....من نه   تو ها