2777
2789

امروز صب رفتم آزمایش دختر کوچولومو تحویل گرفتم بعد برای اینکه روستا هستیم و برای ویزیت دکتر دفترچش باید مهر میبود پس باید اول میبردم دکتر عمومی درمانگاهمون . وقتی آزمایش دخترمو به دکتر درمونگاه نشون دادم پرسید برای چی آز داده ک گفتم برای عدم وزنگیری و بیقراری بعد دکتر یه نگاه انداخت و گفت قندش ۹۹ یعنی رو مرزه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ترسیدم پرسیدم یعنی چی گف احتمالا باید تکرار بشه گفتم بعد اگه باز همین بود چی گفت باید دارو مصرف کنه قند داره .....

منم فقط هاج و واج نیگاش میکردم و اون باز داشت توضیح میداد ک کم خونیم داره و باید دارو مصرف کنه ... اما من دیگه نفهمیدم داره چی میگه دفترچه و آز رو برداشتم و اومدم ب سمت خونه

نفهمیدم چجور خودمو رسوندم فقط میدونم تا اومدم داخل زدم زیر گریه . بچه هامم خونه مامانم ک روبرومونه بودن . زنگ زدم ب مامانم و جریانو گفتم ک اون بنده خدا هم حسابی ترسوندم اما اومد با اون حالش ب دلداری دادن من ک توکلت ب خدا باشه مگه هر کی درس خونده زودی میشه دکتر و ...

خلاصه ساعت چهار بردیمش فوق تخصص گوارش اطفال ک این آزمایشا رو براش نوشته بود و وقتی نیگا ب آزمایشا کرد گفت همه چی خوبه و دخترت هیچ مشکلی نداره فقط احتمالا معدش حساسه باید ببینی چیا بهش نمیسازه