2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هایی که بچه هاتون دادن بگین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار داداشم شش هفت ساله بود به یکی ازدوستام که خیلی رودروایستی داشتیم وخیلیم وضع مالیشون خوب بودگف ...

🙂 لعنت به اختلاف طبقاتی

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

وای منم یه چیزی یادم اومد

یه پسر دایی دارم فوق العاده شیرین زبون و نازه

یه بادکنک داشت از این قلبیا 

داشت باهاش ور میرفت بادش میکرد 

منو خواهرم و دختر داییم که میشه خواهرش با زنداییم و داییم هم نشسته بودیم.

بعد یهو گفت عه ممه هاشو ببین از ممه های شما گنده تره(خطاب به من،خواهرم و دختر داییم)

ینی انقد خندیدم هممون کبود شده بودیم.

حالا داییم این وسط متوجه نشد که چی گفت ما اونطوری خندیدم هی میپرسید چی شد چی شد😅😅😂😂

ماتوشهرستانیم عید ب عید میریم خونه مامانم اینا پسرم همین ک گفتم تلفن مادرشوهرم وجواب داداون یه دفعه رفته بودیم خونه مامانم  بعد همه داداشام زن داداشام خواهرم دامادمون همه سرسفره بودیم بعد پسرم هی حرف میزد سرسفره گفتمش مامان حرف نزن غذات وبخور گفت مامان نترس من کارات وب کسی نمیگم 😐😐😐 اخه یعنی چی مگه من چیکار میکنم تواون لحظه خودتون تصورکنید اخه من نمیدونم منظورش چی بود ولی یه جوری شدم 

وای منم یه چیزی یادم اومد یه پسر دایی دارم فوق العاده شیرین زبون و نازه یه بادکنک داشت از این قلبی ...

😂😂😂😂😂😂 این داستان بچه ی هیز😂😂😂😂

😂😂😂 اینا صادق بودن بچه هارو نشون میده بچه ها پاک و معصومن

اخی خیلی طفلیا. همینطورم خنگن😂😂😂😂😂😂

ماتوشهرستانیم عید ب عید میریم خونه مامانم اینا پسرم همین ک گفتم تلفن مادرشوهرم وجواب داداون یه دفعه ...

وااااااای خاک عالم🤐🤐🤐🤐😯😯😯😯😯

😂😂😂😂😂😂 این داستان بچه ی هیز😂😂😂😂

😂😂

خانواده ما کلا رو بچه خیلی حساسن اصلا نمیبینن چنین چیزاییو

ولی نمیدونم واقعا اون لحظه پیش خودش چه فکری کرد😂😂

دقتش خیلی بالاس بچه😆

بازم بگو

ما مستاجریم صاحب خونمون خیلی ادم بدجنسیه توحیاطمون درخت  نخل بالیمو هست بعد مابهشون اب میدیم زیرشون وتمیزمیکنیم اون میگه حق ندارین ازش بخورین شوهرم میگفت یعنی چی اجاره داده با همه چیزش اگه ازاول توقرارداد میگفت بازم یه حرفیه ن الان ک بار دادن خلاصه ما لیمو چیدیم ویه سبد پر کردیم گذاشتیم تویخچال صاحب خون ک اومد پسرم در وبراش بازکرد گفتش بخدا ما لیمو نچیدیم این سبد ک تویخچاله ازبازار گرفتیم 😐😐حالا انگار صاحب خونه اومده تویخچال نگاکرده