2777
2789
ن اونطوری نیستم ک یه متنو ۱۰ بار بخونم ۱ بار میخوانم یه بار دوره روز بعد تستشو میزنم ولی نمیزارم یدو ...

اشتباه میکنین عزیزم مشکلتون همین جاس ک فک میکنین باید همه تستارو بزنین نصفش کنید اکثر تستا تکرارن و ی نگته دارن یکبار تست زوج و بزنید اینجوری خسته میشید و ب دوره نمیرسید خلاصه نویسی بکنید حتما

من الان نصف میزنم خیلی وختا ک نرسم رندوم میزنم

بعد نگران باقی تستای باقی نباشید

تودوران جمع بنوی و عید ک مرور هست و طبق بزنامه ازمونهای کانون وگزینا 2 و... میتونید بازم تستارو بزنیند

اشتباه میکنین عزیزم مشکلتون همین جاس ک فک میکنین باید همه تستارو بزنین نصفش کنید اکثر تستا تکرارن و ...

من اینجوری میزنمشون مثلا ۳ .۱۲ .۲۳ کلا قاطی میزنم .. سوالی ک سختن و نیاز به مرور دارنم علامت میزنم حالا این دفعه ی اولی ک میخونمو خوب میخونم دور ۲.۳ دوره میکنم برای بعد عیدم ازمون گزینه ی دو میخوام ثبت نام کنم ... شما انسانی هستی یا تجربی

خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کتابای درسی نظام جدید رو از کجا میتونم تهیه کنم

من از دیوار گرفتم هم قیمتش مناسب شد هم اینکه از اونی ک گرفتم حقوق قبول شد از ته تا سر کتابارو داشت همرو 

من اینجوری میزنمشون مثلا ۳ .۱۲ .۲۳ کلا قاطی میزنم .. سوالی ک سختن و نیاز به مرور دارنم علامت میزنم ح ...

تجربیم عزیزم 

اگ شرایط داری قبل عید مهم ترم هست

زودتر ثبت نام کن 

منم گزینه دو یمرم 

دهم و یازدهمم گاج میرفتم

تجربیم عزیزم  اگ شرایط داری قبل عید مهم ترم هست زودتر ثبت نام کن  منم گزینه دو یمرم&nbs ...

انشالله قبول شی عزیزم بعد عید ک قطعا میرم قبلش و اگه از خودم مطمئن بودم میرم چون برم ترازم کم شع ناامید میشم 

انشالله قبول شی عزیزم بعد عید ک قطعا میرم قبلش و اگه از خودم مطمئن بودم میرم چون برم ترازم کم شع ناا ...

حتما ک نباید از  اول ترازت بالا باشه این اشتباهه 

چون بری سرجلسه خیلی چیزا یاد میگیری عزیزم

دعا کن برام خیلی 

حتما ک نباید از  اول ترازت بالا باشه این اشتباهه  چون بری سرجلسه خیلی چیزا یاد میگیری عزی ...

تو ام دعاا کن برام انشالله دوتامون قبول شیم 😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘