2777
2789
واقعا مظلوم بود دلم خودم میسوزه که دیگه این فرشته رو ندارم

😞😞😞😞💔💔💔 متاسفم خودم تجربه ندارم ولی مامانم و مادر شوهرم هر دو سگشون از دست دادن واقعا حال هر دوشون تا چند ماه خراب بود.  

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
واقعا درکت میکنم ماهم عروس هلندیمون مرد همه تایه هفته افسرده بودیم بهش وابسته شده بودیم

باورت میشه همسرم تا حالا برا مرگ هیچ آدمی سر جمع ده قطره اشکم نریخت انقد برا این داغونه که نمیدونم اونو آروم کنم یا خودمو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه همسرم تا حالا برا مرگ هیچ آدمی سر جمع ده قطره اشکم نریخت انقد برا این داغونه که نمیدونم ا ...

حیوونا خیلی مطلومن بامرگشون جیگر ادم اتیش میگیره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من قشنگ درکت میکنم پیرارسال یه روتوایلر داشتیم تو حیاط پشت بوم بود همسایمون ادمای بداخلاقو مذهبی بودن مدام اذیتمون میکردن سم دادن بهش ما متوجه نشدیم مرد 

یعنی تا یک ماه هممون حتی بابام که مخالف سگ بود داغون بود الانم که دارم اینو مینویسم اشکام همینجور میاد 

با اطمینان میتونم بگم از فامیلم فامیلتر بود برامون

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
من قشنگ درکت میکنم پیرارسال یه روتوایلر داشتیم تو حیاط پشت بوم بود همسایمون ادمای بداخلاقو مذهبی بود ...

😭😭😭خدا لعنتشون کنه چطور دلشون اومد،اینا انسان نیستن،منم احساس میکنم نزدیک ترین عزیزمو از دست دادم

😭😭😭خدا لعنتشون کنه چطور دلشون اومد،اینا انسان نیستن،منم احساس میکنم نزدیک ترین عزیزمو از دست دادم

نمیدونم واقعا 

ماهم همین حسو داشتیم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
منم اصلا دلم نمیاد بیارم جاش احساس میکنم دیگه داغون میشم

ما یه دونه برای دخترم گرفتیم شیتزو بود بعد اصلا اون حسو بهش نداشتیم دادیم آشنا