سلام من یه دختر با عقاید مذهبیم خودم عقایدمو انتخاب کردم حجابمم کامله ولی چادر نمیپوشم البته تو خیابون یا جاهای مذهبی چادر سرم میکنم چون بعضی لباسام یا کوتاهه یا چسبونه مجبورم با چادر برم و منم بخاطر اینکه مجبور نباشم یبار با چادر برم یبار مانتو تصمیم گرفتم تو خیابون چادر کلا سرم کنم ولی تو مسافرتا و طبیعت و توی مهمونیای خونگی حجاب و پوشیدگی کامل بدون چادر دارم
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
دیشب یه خاستگار داشتم با عقاید معمولی مثل خودم مادرش منو تو خیابون با چادر دیده بود و شب خواستگاری چادر سر نکردم ولی کاملا محجبه مثل همیشه بودم به ایشون هم گفتم چطوریم گفتم تو مهمونی و مسافرت همینطورم که الان دارید میبینید بعد ایشون گفتن نمیشه با چادر باشید گفتم سختمه و نمیتونم همیشه اینطور بودم و الان مگه پوششم مشکلی داره گفتن من مقنعه بیشتر میپسندم.واقعا متوجه نشدم ایشون منو پذیرفتن با این شرایط یا نه رقتارشون همراه شک بود و امروز زنگ زدن ولی ما نشنیده بودیم جواب ندادیم و همون شبم پسرو به مادرش گفت پسندیده. حالا سوال من اینه آیا دارم زیاد سخت گیری میکنم راجع به جاهایی که چادر نمیپوشم و درسته سر این مورد با وجود سختی که برام داره کوتاه بیام؟ یا بذارم خودم باشم و بالاخره یکی خود واقعیمو بپسنده. از طرفی این آقا باقی شرایطش خوب بوده ولی شب خاستگاری کرم زده بود و مشخص بود پوستش سیاه بود و کرما ماسیده بود یکم سر این قضیه مرددم قیافش بد نبود ولی پوستش رو نپسندیدم. تو رو خدا بگید خیلی دارم سخت میگیرم البته جدا از غرور من از نظر چهره و قد و هیکل خوب به حساب میام باقی شرایطمم بد نیست خواستگارم خیلی زیاد دارم ولی ظاهرشونو نمیپسندم بعضی هم اخلاق و رفتارو اینقدر سردرگم شدم که میخام سخت نگیرم و یکیو انتخاب کنم ولی ته دلم تردید دارم و ناراضی و ناراحتم
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که توبمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
حجابتون خوبه اینکه تاکید داره حتما چادر ومقنعه باشه برای من قانع کننده نیست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که توبمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....