2821
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 48 پست
بخدا بچه های خواهر شوهرمم میان خونمونو بهم میریزن دیروز یکیشون رفته پی پی کرده زندایی بیا منو بشور . ...

خب عزیزم به شوهرت بگو تذکر بده به خواهرش 

.ون بچه مردمو شما باید بشوری؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
کلفت نیس عزیزم، جاریشه اگه کلا نره میگن چون پسر زاییده حسودیش میشه این هرموقع دلش خواست بره یه تایم ...

نیاز نیست هر روز بره یک بار میرن کادو میبرن بعدم دیگه حالشو نهایت تلفنی چند روز بعدش بپرسه همین نیازی نیست کلفتی جاریشو بکنه مگه مامانشه یا خواهرشه ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلفت نیس عزیزم، جاریشه اگه کلا نره میگن چون پسر زاییده حسودیش میشه این هرموقع دلش خواست بره یه تایم ...

دقیقا همینطوری میرم چون تو یه  ساختمونیم مجبورم هر روز برم اونا منظورشونه من هر دیقه کارای طرفو بکنم

خب عزیزم به شوهرت بگو تذکر بده به خواهرش  .ون بچه مردمو شما باید بشوری؟

خودش گفت چی میش مگ امروز دخترم حونه مادرشوهرم بود صدام کرده بیا بچت پی پی داره منم. رو ب دخترم گفتم مامان دسشویی خودمون قشنگتره دیروز ایناز دیدی پی پی کرد من شستمت بیا پیش مامان

دقیقا همینطوری میرم چون تو یه  ساختمونیم مجبورم هر روز برم اونا منظورشونه من هر دیقه کارای طرفو ...

اگه هرروز میری تایمشو کوتاه کن بیست دقیقه مثلا سر بزن‌یه تعارف هم بزن که کاری داشتی بگو

چون یه ساختمون هستین اگه نری میگن از حسودیشه که نمیاد

اگه راهتون دور بود لااقل بخاطر مسیرت کمتر میرفتی

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

خودش گفت چی میش مگ امروز دخترم حونه مادرشوهرم بود صدام کرده بیا بچت پی پی داره منم. رو ب دخترم گفتم ...

آفرین 

ساکت نشین منم جاریم خیلی اذیتم میکنه 

همش اینجان 

آفرین  ساکت نشین منم جاریم خیلی اذیتم میکنه  همش اینجان

بابا جاری من خانومه خواهر شوهرم با بچه هاش هر روز اینجاست بچه هاشم خونه ما همسرم شیفت شبه نیاز ب استراحت داره خودشم اذیت میشه شعور ندارن بگن بچه بمون خونه

دقیقا دعام کنید سریع تر از این خونه برم

ان شاالله یه خونه بهتر میخرین و راحت میشید

منم اصلا دوس ندارم با جاری تو یه ساختمون باشم 

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

بابا جاری من خانومه خواهر شوهرم با بچه هاش هر روز اینجاست بچه هاشم خونه ما همسرم شیفت شبه نیاز ب است ...

جدیدا خیلی همه کم ملاحظه شدن 

منم بچه کوچیک دارم تا میخابونمش میان 

حالا باز ما تو یه کوچه ایم تو یه خونه نیستیم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز