2777
2789
عنوان

بازگشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 9492 بازدید | 41 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام دوستان اعتقاد به این خرافات هیچ کمکی به شما نمی کنه اگر میبینید کسی با دعا مشکلش حل شده دلیل حل شدن مشکلش دعا نیست. ببینید همه قرار نیست جدا بشن بعضی ها وقتی جدا میشن بعد برمیگردن و اون فرد قرار بوده رابطش برگرده اما چون همزمان دعا هم کرده فکر می کنه بخاطر دعا بوده اما ربطی نداره. دعای قرآنی غیر قرآنی هم نداره اگر بخوایم خود قرآن رو در نظر بگیریم اصلا هیچ آیه ای نداره که شما اینو بخونید شوهرتون یا نامزدتون برمیگرده! و خداوند انسان را با قدرت اراده و اختیار خلق کرده و پس نمیاد دعایی به انسان بده که اختیار رو از افراد دیگه بگیره. اگر دعا نتیجه میده یعنی اختیار رو میگیرده و کسی که نمیخواد برگرده ناگهان بصورت معجزه برمیگرده اگه دعا میتونه پس باید برای همه رو برگردونه نه اینکه یکی برگرده ده تا برنگرده.

یک استادی هست به اسم استاد حسین رجب پور این آقا دوره های ترمیم رابطه و بازگشت به رابطه برگذار میکنه کارش خیلی خوبه و من هم به کمکش همسرم رو برگردوندم تون مقالش که به من کمک کرد میذارم اینجا شمارشم میذارم اگر راهی باشه راهی هست که علم بگه

بازگشت عشق در شش مرحله

09129305020

ببخشید گیتاریست می خواستم بدونم شما فال گرفتین ازاین خانوم درست دراومد؟؟؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

🌹

عزیز همه چیزایی که این خانوم بهتون گفتن درست دراومدن؟؟میشه به حرفاشون کاملا اعتماد کرد

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

شمافال نگرفتید؟

اوووه تازه دیدم یادش بخیر چقد حالم بد بود اون موقع که اومد این تاپیک اره زنگ زدم گرفتم به من چیز خاصی نگفت که بخواد ارومم کنه یا درس دربیاد

سلام دوستان اعتقاد به این خرافات هیچ کمکی به شما نمی کنه اگر میبینید کسی با دعا مشکلش حل شده دلیل حل ...

سلام خانم شماواقعا باروش دکترحسین پور همسرتون برگشت.واقعا میشه رو روشش حساب کرد تضمینی هست.؟

بله عزیزم 09391452696 , من که به حرفش رسیدم حتی گفت دوستت دو بخته ست بازم تو عقد جدا میشه اون جدا شد ...

هزینش چقدره 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

خب از دوره آنلاین استفاده کن مثلا دوره بازگشت عشق از سجاد زمانی

یا کتاب بازگشت عشق از دست رفته رو بخون

خیلی تو این زمینع مطلب هست فقط سعی کن ذهنت رو روی مشکلات خودت متمرکز کنی اگه اونها رو از بین ببری هرکسی هم که باهات تو رابطه هست خود به خود اصلاح میشه

ما اول باید روی خودمون کار کنیم نه پارتنر

🌟فاگیر انواع فال تضمینی و حرفه ایی👌 💯

✔ ☇پاسور♦♥♠♣

✔ ☇تاروت 🃏🎴

✔☇شمع 🕯

✔☇ترکیبی☕🍵♣🃏

✔☇ قهوه☕

✔☇قران📖

✔☇ چای 🍵

✔☇فال احضار و اینه👌

✔☇اوراکل احساسی💑

✔☇پاسور المانی هرمنس♦

✔☇لنورماند زمین و اسمان 🏖

✔☇پکیج فول فال🌟🔥🌟

✔پرسش و پاسخ هر فال با 🌟سه تک نیت🌟🌻

با سالها تجربه در طالع بینی در خدمت شما هستم

تلفن ☎  ((۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹ ))

✔✔✔تلفن ☎  (( ۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹  ))

👀👏در تلگرام و واتس اپ و پیج اینستا شاهد

رضایت مشتری های ما باشید🌟✔

👌با حرفه ایی ها فال را تجربه کنید💯✔

▁▂▄▅▆▇█ █▇▆▅▄▂▁

اِّنِّجِّاِّمِّ کِّلِّیِّهِّ طِّلِّسِّمِّ هِّاِّیِّ جِّهِّوِّدِّ وِّ مِّسِّلِّمِّاِّنِّ

▁▂▄▅▆▇█ █▇▆▅▄▂▁

دعا نویسی صبی ♕♕♕قّوّیّ تّرّیّنّ♕♕♕

نوع طلسم بسیار قوی

با اثر بخشی سریع در کوتاه ترین زمان ممکن

✔✔ سه تا ده روز💯

✔هر چه از ما بخواهید همان خواهد شد 👉💯

ما تمام زندگیتان را به شما👌 مو به مو👌 خواهیم گفت

تمام حوادث و اتفاقات اینده کوتاه تا دراز مدت را به

شما میگویم 👌

🌻دوای هر درد و مشکلتان را به من بسپارید 🌻 🙏

تلفن ☎  (( ۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹  ))

فالگیر و دعا نویسی فرشته