2777
2789
عنوان

توشوخیاش بهم میگه بزار زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3463 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم یکی از چیزای که تو این موارد خیلی تاثیر میزاره رو مرد اطرافیانه ،ما از وقتی بادوستای شوهرم رفت ...

یه بار قشنگ جوری بکوب توی پوزه این دوستاش که دیگه زر زرشون بند بیاد

من باشم رک و راست میگم طرح خوبیه...اول از مردای زپرتی شروع میکنیم... این همه جوون خوش تیپ و گرم ریخته...ببریم این مردهای کچل شکم گنده بیریختو باهاشون عوض کنیم

و خدا برای من کافیست.....
یه بار قشنگ جوری بکوب توی پوزه این دوستاش که دیگه زر زرشون بند بیاد من باشم رک و راست میگم طرح خوبی ...

وای دلم درد گرف انقد خندیدم اشک دراومد از چشمام دخترم اومده میگ مامان چیشده ،مامانمم اومده میگ وای بچم تو جوونی دیونه شده به چی میخندی انقد به اونم گفتم ا نم اونور دراز شده از خنده،اینو میگم به دوستاش

باخودم میگم اگه گیر بدم میفهمه خوشم نمیاد هروقت بخواد عصبیم کنه هز اینو بگه

خب اونم باید قاعدتا همین جوری باشه که نیست

بدون ترس هر چی سر زبونش میاد میگه...نه حساسیت تو براش مهمه نه ناراحتیت

البته شما باید حساب کنی چی داری میگی...هدفمند بگی ..ولی نصف موفقیت مردها مال اینه که مثل ما زنها هی ترس ندارن اگر بگم چی میشه نکنه ناراحت بشه نکنه بدل بگیره نکنه عصبی بشه

و خدا برای من کافیست.....

[QUOTE=104899125]من خیلی ازاد هستم از لحاظ پوشش و یا هرجایی بخوام برم ،میترسم اینارو بگم حساس بشه و گیر بده بهم[/QUOTE بنظرم خیای جدی بگو خوشم نمیاد از این شوخی های چیپ،،،،،،،، 

برو ما پشتتو داریم هر جا کم آوردی بیا همین جا ....یادت میدیم

دیشب مهمونی بودیم باهمون دوستاش...دوباره مسئله طرح فرسودگی رو پیش کشیدن منم گفتن واس شما خوبه اجرابشه چون خانما که به خودشون میرسن خوشگل و خوس تیپن اقایونن که روز بروز بی ریخت ترو کچلو شکم گنده میشن ،همشون میخکوب شدن سرجاشون نتونستن حرفشونو ادهمه بدن ،دلم خنک شد ،خخخخ