2777
2789
مسخرمون کردن بخدا

اره والا😀

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)
نازگلم تغییرکرده😐 محمدم بزرگتر از نشون میده😐

بازیگرش کیه؟

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا یه فیلمی این چندوقته پخش شد با پسرش باهم خواهربرادر بودن اینجام انگار همینطوره

آره دقیقا

از شبکه یک منتقل شدن به سه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

نمیدونم دیشب یه لحظه کوتاه نشونش داد نفهمیدم😐😑

امیدوارم حداقل این یکی کوچیکتر بزنه

والا حدیث میرامینی بیشتر از مامانه تو صورتش چروک داشت

ارزش دیدن نداره چون بین ستایش 2و سه خیلی فاصله افتاده معلوم نیست چی به چیه

والا فیلمای سینما ایران تازگیا چرت شده

اون از بوی باران که ترانه یه قرص رو انذاخت تو ی بشکه آب و سگه در جا بیهوش شد

اینم از این ک ی ذره شعور مخاطب مهم نیس براشون

من ی ژلوفن رو انداختم تو آب داغ ی شب تا صبح طول کشید حل بشه

دیدی ستایش جوونتر شده😂😂

آره از پسرش جوانتره😂😂😂

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
هرشب20:45 تکرار14:40 و9:45

واسه همه پیگیریات مرسی😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
آره از پسرش جوانتره😂😂😂

لابد بوزارسیف ی سر بهش‌زده😂