لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا یه فیلمی این چندوقته پخش شد با پسرش باهم خواهربرادر بودن اینجام انگار همینطوره
آره دقیقا
از شبکه یک منتقل شدن به سه
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
والا حدیث میرامینی بیشتر از مامانه تو صورتش چروک داشت
ارزش دیدن نداره چون بین ستایش 2و سه خیلی فاصله افتاده معلوم نیست چی به چیه
والا فیلمای سینما ایران تازگیا چرت شده
اون از بوی باران که ترانه یه قرص رو انذاخت تو ی بشکه آب و سگه در جا بیهوش شد
اینم از این ک ی ذره شعور مخاطب مهم نیس براشون
من ی ژلوفن رو انداختم تو آب داغ ی شب تا صبح طول کشید حل بشه
بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺