2777
2789
عنوان

دلم شکسته😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد منه بیچاره حتی یه خونه نقلی به اسم خودم ندارم....رفتیم باهاش بیرون بچه هاش رو گذاشت پیش خدمتکارش ....رفتیم پاساژ..مهستان کلی خرید کرد....ازسر تاپا تیپ پاییزه زد خانوم خانوما....بعد منم مثل بز فقط نگاش کردم....اومدیم  خونه خونه تمیز ...غذا اماده ....بعدم خدمتکارش برامون کاپوچینو اورد خوردیم....

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
خسته شدم از همه چی..دیروز میگفتم خدایا بیست و چن سال این دنیارو دیدم.خبری نبود..بمیرم شاید اون دنیا ...

😢😢😢😢

شما تلاش کن طلاش کن!

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

همه چی پول نیست خواهر

خوب عشقم این خانم همه چی رو باهم داره ...ویلا تو شمال ..شوهر خوب که نه عالی بچه های سالم وباادب هم دختر هم پسر  خدمتکار باغبون ...خونه بزرگ وپراز رفاه ...ماشین لند کروز ....طلا....سلامتی  ..اندام خوب ...خوشگلی.. ..سفرهای خارجی .....لباسهتی هر فصل از بهترین جنس .....جیب پر پول.....یعنی اگه مغازشون هم نرن ..هرماه یه عالمع کرایه میگیرن.

خوب عشقم این خانم همه چی رو باهم داره ...ویلا تو شمال ..شوهر خوب که نه عالی بچه های سالم وباادب هم د ...

مغازه طلا فروشی دارن

خوب عشقم این خانم همه چی رو باهم داره ...ویلا تو شمال ..شوهر خوب که نه عالی بچه های سالم وباادب هم د ...

چه زندگی شیکی.منم یک دوست داشتم یک شاسی بلند زیر پاش بالاترین منطقه تهران.کلفت و نوکر همیشه تو اروپا بود میلیون نه تو کار میلیارد بودن.چه شوهری خوشتیپ و ناب بود کلا.همیشه به مادرم میگفتم چه زندگی شیرینی کاشکی منم وضعم اینطوری بود.هر وقت هم میدیدمش چنان عاشق و معشوق با شوهرش بودن.چند وقت پیش خواهرش بهم گفت همش ظاهره میلیاردرن فقط جلو مردم با هم خوبن جدا از هم میخوابن طلاق عاطفی سیگاری هم شده رفیقم قرص اعصاب میخوره ولی واقعا هم پولداره فقط ارامش تو زندگیش نیست.انش الله با ارامش همه چی داشته باشیم